Μέχρι και “τηλεοπτικό” κανάλι ανοίγει ο ΣΥΡΙΖΑ: Από σήμερα στις οθόνες σας! (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε επίσης

Λίγο πριν ο Αλέξης Τσίπρας απαντήσει -μέσω Twitter- στις ερωτήσεις πολιτών το βράδυ της Τρίτης, το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ ο σταθμός ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5 ανακοίνωνε τη δημοσιογραφική συνεργασία του με το The Press Project, για την παραγωγή τηλεοπτικού σήματος μέσω Διαδικτύου αλλά και συνεργαζόμενων τηλεοπτικών περιφερειακών σταθμών.

Μάλιστα το φιλόδοξο σχέδιο περιλαμβάνει πολιτικές συζητήσεις για τις επερχόμενες εκλογές αλλά και ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «στο Κόκκινο» και το ThePressProject προχώρησαν σε δημοσιογραφική συνεργασία για την παραγωγή τηλεοπτικού προγράμματος μέσω του διαδικτύου αλλά και συνεργαζόμενων τηλεοπτικών σταθμών σε όλη την επικράτεια.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι είμαστε έτοιμοι να δοκιμάσουμε και να δοκιμαστούμε σε αυτόν τον νέο συναρπαστικό κόσμο. Με ένα σύγχρονο HD πολυκάμερο στούντιο προετοιμάζουμε ένα ποιοτικό τηλεοπτικό προϊόν με στόχο τη δημιουργία ενός ουσιαστικού τηλεοπτικού καναλιού που δεν ορίζεται από συμφέροντα συνδεμένα με δημόσια έργα και τραπεζικά ομόλογα.

» ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
Στα «τραπέζια» του καθημερινού talk show «ΕΚΛΟΓΕΣ 2015» θα συμμετάσχουν οι πρωταγωνιστές της εκλογικής μάχης και δημοσιογράφοι ενώ ενεργή συμμετοχή θα έχουν και οι χρήστες του διαδικτύου που θα μπορούν να θέτουν τις ερωτήσεις τους.

» Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΖΩΝΤΑΝΑ
Το βράδυ των εκλογών, στις 25 Ιανουαρίου, θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένας διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος ζωντανής μετάδοσης της εκλογικής μάχης από τις 6 το απόγευμα και μέχρι αργά το βράδυ. Με σύστημα ζωντανής μετάδοσης αποτελεσμάτων, συνδέσεις με τα κέντρα των κομμάτων, τραπέζια συζήτησης και ειδικούς αναλυτές.
Μείνετε συνδεμένοι λοιπόν γιατί μια νέα εποχή στο διαδίκτυο ξεκινάει… και αυτή είναι μόνο η αρχή της…

syriza-tv-1

syriza-tv-2

Παλαιότερα άρθρα: