Μηνιαίο ερωτικό ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2020 για όλα τα ζώδια

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας* 

pappas konstantinos zodia

Πως επηρεάζεται η ερωτική σας ζωή αυτό το μήνα;

 Κριός

Ο Φεβρουάριος, θα είναι για σας γεμάτος περιπέτειες και εκπλήξεις. Η διάθεση να επικοινωνήσετε και να ζήσετε κρυφές καταστάσεις, θα είναι έντονη και θα σας συναρπάσει. Ο Ερμής στους Ιχθύες, θα υποστηρίξει τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας, δίνοντας μία ανανεωμένη στάση απέναντι στα πράγματα. Ο ρομαντισμός και το πάθος, είναι στοιχεία που θα έλξουν τον νέο σας σύντροφο και οι εκπλήξεις και τα δώρα, θα αναδείξουν την ερωτική σας διάθεση.

Ταύρος

Ο μήνας αυτός για σας, θα είναι αμφίρροπος και οι απότομες συναισθηματικές μεταβολές, μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν. Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 16/02, θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς, όμως μπορεί και να εντείνει τις αντιφάσεις και τον εκνευρισμό, που θα παίρνουν θέση στην ερωτική σας ζωή και ίσως προκαλέσουν μία τάση απομόνωσης. Ενώ θα θελήσετε να εμβαθύνετε σε κάποια θέματα και να επανεξετάσετε ζητήματα που χρονίζουν, ο χρόνος δεν θα είναι σύμμαχός σας. Επομένως, διατηρείστε την ισορροπία σας και μην πιέζετε καταστάσεις, που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο.

Δίδυμοι

Η πειθαρχία και η οργάνωση, θα είναι για σας μία πρόκληση αυτόν τον μήνα, καθώς θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από επιφανειακές ενέργειες και να δείτε εις βάθος, κάποιες καταστάσεις. Η προσπάθειά σας αυτή, θα είναι κουραστική για σας, καθώς θα υπερβείτε τον εαυτό σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης–Πλούτωνα, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σας, σε ενέργειες που θα αναδείξουν το πάθος που έχετε μέσα σας και θα σας ωθήσει σε κρυφές καταστάσεις. Η στάση αυτή, θα προβάλει τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό σας.

Καρκίνος

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα επανεξεταστούν και θα γίνουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα που απαιτούνται. Θα αποκτήσετε περισσότερη πειθαρχία και ίσως δείξετε, ένα σκληρό πρόσωπο. Ο Ποσειδώνας όμως, μπορεί να σας μεταφέρει σε μια ονειρική κατάσταση, σε θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Θα νιώσετε ένα ρομαντικό κλίμα στην σχέση σας και οι διαφωνίες θα εκλείψουν, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ζήσετε καλύτερες στιγμές.

Λέων

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες, δεν σας αφήνουν ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό και τις επιθυμίες σας. Η συντροφικότητα είναι το κλειδί, για να συνεχίσετε να επανεξετάζετε τα θέματα που έχουν παρουσιαστεί μέσα στην σχέση σας. Η Αφροδίτη αυτό τον μήνα, θα σας ωθήσει να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και να πάρετε κάποιες αποφάσεις, που ίσως είναι δύσκολες. Στηριχτείτε στην αποφασιστικότητα και πάρτε πρωτοβουλίες, που θα καθορίσουν το μέλλον σας.

Παρθένος

Οι ενέργειες και οι επιλογές του παρελθόντος, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να τις δείτε, με αντικειμενικό τρόπο. Ο Ουρανός, θα προσπαθήσει να σας φέρει αντιμέτωπους με τις απαραίτητες αλλαγές, τις οποίες ίσως θεωρήσετε ότι μπορείτε να παραβλέψετε. Η στάση σας αυτή, μπορεί να σας δεσμεύσει και να αισθανθείτε ότι σας περιβάλλουν ασφυκτικά όρια. Η απομόνωση, μπορεί να είναι η λύση, πριν πάρετε αποφάσεις. Εξετάστε και από μία άλλη οπτική την ερωτική σας ζωή. Αποβάλλετε το άγχος και προσελκύστε τον σύντροφό σας, με πιο δυναμικό τρόπο.

Ζυγός

Ο Φεβρουάριος, θα σας ωθήσει σε μία εσωτερική αναζήτηση και θα προσδιορίσει νέους δρόμους που θέλετε να χαράξετε. Η διαφυγή σας από την ρουτίνα και την καθημερινότητα, θα σας δώσει την διάθεση να ζήσετε κάτι καινούργιο. Νέες σχέσεις που θα δημιουργήσετε θα είναι διαφορετικές, καθώς η Αφροδίτη θα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας στην περιπέτεια. Ίσως νιώσετε εκνευρισμό, εξαιτίας της ανασφάλειας που νιώθετε το διάστημα αυτό. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες και ζήστε τον έρωτα, αποφεύγοντας το άγχος.

Σκορπιός

Η αναζήτηση της ασφάλειας και της φροντίδας, θα σας απασχολήσει έντονα τον Φεβρουάριο. Οι προσδοκίες σας, ίσως είναι πολλές και αντικρούονται με την πραγματικότητα. Η Αφροδίτη, μπορεί να εντείνει την δυσμενή επικοινωνία, αν ήδη υπάρχει μέσα στην σχέση σας και θα αναδείξει τις απαιτήσεις σας. Η προσπάθειά σας, να λάβετε πρωτοβουλίες και να τις οργανώσετε, ίσως σας δυσκολέψει, καθώς θα αμελήσετε σοβαρά γεγονότα που πρέπει να προσέξετε.

Τοξότης

Η χρήση νέων πρωτοποριακών μεθόδων, θα βοηθήσει αυτό το μήνα. Οι επιμέρους αλλαγές που θα υποστηρίξετε στην ερωτική σας ζωή, θα σας χαρίσουν την περιπέτεια. Θα εστιάσετε σε βαθύτερες σκέψεις, που δεν εστιάζατε μέχρι σήμερα. Η διάθεσή σας θα ανανεωθεί και θα φέρετε την εξέλιξη στην ζωή σας. Ο Άρης, παρ’ ότι θα παρεμβάλει μικρά εμπόδια, θα είναι για σας προσπελάσιμα, φτάνει να μην επηρεαστείτε ψυχολογικά.

Αιγόκερως

Αυτό το μήνα, θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και θα χρειαστεί να πάτε κόντρα στα καθιερωμένα. Η ρουτίνα και ο προγραμματισμός δεν θα σας αντιπροσωπεύσει, αναζητάτε κάτι νέο και ευχάριστο. Ο Ερμής, θα ενισχύσει την επικοινωνία στην ερωτική σας ζωή και θα αναζωπυρώσει σχέσεις. Η ευαισθησία και ο ρομαντισμός, θα εκδηλωθούν μέσα στην σχέση σας και θα πλησιάσετε τον σύντροφό σας, γεμάτοι θετικά συναισθήματα. Οι καθυστερήσεις που θα υπάρξουν, θα σας δώσουν χρόνο να επανεξετάσετε, τα επόμενά σας βήματα.

Υδροχόος

Οι προσδοκίες και οι επιθυμίες σας, θα ενσωματωθούν με τις ενέργειες που θα κάνετε, φέρνοντας μία αισθητή ανατροπή στην ζωή σας. Η ελευθερία κινήσεων και η αντισυμβατικότητα, θα είναι αυτά που θα οδηγήσουν τις αποφάσεις σας. Στην ερωτική σας ζωή, θα προσπεράσετε τα ασφυκτικά όρια που ίσως υπάρχουν μέχρι τώρα και θα αναδείξετε τον δυναμισμό σας. Νέες ερωτικές σχέσεις, θα συμπληρώσουν ευχάριστα την ζωή σας και θα νιώσετε ικανοποίηση, για τις επιλογές σας. Η προσωπικότητά σας, θα αναδειχθεί και θα ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή σας.

Ιχθύες

Ο ρομαντισμός και η ευαισθησία, θα είναι έντονα ειδικά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Ο συμβιβασμός, είναι η λύση για θέματα που εκκρεμούν και σας έχουν δυσκολέψει καιρό, αλλά θα νιώσετε την ανάγκη να δραστηριοποιηθείτε. Στα μέσα του μήνα, ο Ήλιος θα σας βοηθήσει να αναδείξετε την προσωπικότητά σας και θα φέρει στην επιφάνεια, εσωτερικές συγκρούσεις που πρέπει να λύσετε. Η απόφαση για μία νέα αρχή, θα σας κάνει πιο δυναμικούς. Περιστασιακές σχέσεις, ίσως σας καλύψουν περισσότερο το διάστημα αυτό.

Παλαιότερα άρθρα: