Μηνιαίο ερωτικό ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2019 για όλα τα ζώδια

love
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Πως επηρεάζεται η ερωτική σας ζωή αυτό το μήνα;

ΚΡΙΟΣ

Τον Νοέμβριο, θα πρέπει να εστιάσετε σε αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε νέες καταστάσεις, νέα ειδύλλια και κρυφές καταστάσεις. Ο Ουρανός, θα σας φέρει εκτός προϋπολογισμού και θα πρέπει να αποφύγετε ριψοκίνδυνες κινήσεις. Ο ερωτισμός σας θα είναι έντονος αυτή την περίοδο και θα ενισχυθεί η φαντασία σας. Ίσως, σας απασχολήσουν νομικά θέματα και εκκρεμότητες που αφορούν τα οικονομικά σας, τα οποία θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα σας απομακρύνουν για λίγο από τις σχέσεις σας. Αυτή την περίοδο, θα νιώσετε την αίσθηση του ανικανοποίητου και αυτό, θα σας ωθήσει να σκεφτείτε καλύτερα θέματα σχέσεων. Αυτό μπορεί να σας μεταφέρει και κάποια καχυποψία και να σας κάνει υπερβολικούς σε κάποιες ενέργειες. Σκεφτείτε καλά πριν πάρετε αποφάσεις αυτό το μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνία σας θα αναπτυχθεί αυτό το μήνα και θα δημιουργήσετε νέες σχέσεις τον Νοέμβριο. Οι επαφές αυτές, θα έχουν το περιθώριο να αναπτυχθούν εις βάθος. Αυτό θα σας γεμίσει σιγουριά και θα δώσει την υπόσχεση μιας μακροχρόνιας σχέσης. Η Αφροδίτη, θα αναδείξει την ερωτική σας διάθεση. Θα γνωρίσετε άτομα που θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και αυτό θα ενισχύσει την δημιουργικότητά σας. Για όσους είστε ήδη σε μια σχέση, ο ερωτισμός σας θα αναδειχθεί και θα γοητεύσει τον σύντροφό σας. Το τελευταίο δεκαήμερα του μήνα, μπορεί να σας φέρει κάποιες μικρές καθυστερήσεις σε σχέδια που θέλετε να ολοκληρώσετε. Ίσως παρουσιαστούν στο προσκήνιο θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και σας τραβήξουν την προσοχή και απομακρυνθείτε από τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ερωτική σας ζωή τον Νοέμβριο, θα αποκτήσει μία ιδιαίτερη σπουδαιότητα. Η διάθεση να δημιουργήσετε και να αναδείξετε τις ικανότητές σας, θα είναι έντονη. Η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να τολμήσετε νέα πράγματα και θα αναδείξετε περισσότερο την προσωπικότητά σας. Η Αφροδίτη, θα σας ωθήσει να εξωτερικεύετε τα συναισθήματά σας, τα οποία θα φέρουν την ανάλογη ισορροπία μέσα στην σχέση σας. Όσοι είστε σε κάποια μακροχρόνια σχέση, θα μπορέσετε να συζητήσετε πιο ήρεμα και να εξομαλύνετε κάποιες καταστάσεις ειδικά προς το τέλος του μήνα. Τα οικονομικά σας, θα έχουν μία ανοδική πορεία και αυτό θα βοηθήσει την διάθεσή σας, καθώς θα κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον. Οι επενδύσεις και οι νέες ενάρξεις στον επαγγελματικό σας τομέα, θα ευνοηθούν αυτόν τον μήνα και ίσως παρασυρθείτε με τις νέες υποχρεώσεις σας, περνώντας περισσότερο χρόνο σε θέματα εργασίας. Η κατάσταση αυτή ίσως απαιτήσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε να αφήσετε πίσω σας θέματα του παρελθόντος και αυτό τον μήνα, μπορείτε να το πετύχετε ευκολότερα. Θέματα σχέσεων, ίσως τα αφήσετε πίσω, διότι αρκετές μεταβολές συναισθημάτων θα σας αποδιοργανώσουν. Ο Άρης, μπορεί να φέρει εντάσεις και θα νιώσετε αρκετά μπερδεμένοι. Θα χρειαστεί όμως, να σταθείτε απέναντι στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την σχέση σας. Καλό είναι να σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά, πριν αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, ώστε να αποβάλλετε το άγχος, αλλά και να ισορροπήσετε τις σκέψεις σας. Μην αποφεύγετε όμως, να αντιμετωπίζετε τα πράγματα. Το σημαντικό είναι αυτό το μήνα, να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να πάρετε οριστικές αποφάσεις, όταν θα είστε έτοιμοι. Αποφύγετε εντάσεις και οξύθυμες συμπεριφορές που δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Βάζοντας σε μία τάξη τις σκέψεις σας θα αισθανθείτε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.

ΛΕΩΝ

Τον Νοέμβριο, θα αφήσετε πίσω τις ανησυχίες που σας δημιουργούν άγχος και θα επικεντρωθείτε σε νέα πρόσωπα και καταστάσεις. Η ψυχαγωγία και η διασκέδαση, θα είναι σε πρώτο πλάνο στις αναζητήσεις σας και αυτό θα σας εμψυχώσει. Η ανάπτυξη των κοινωνικών σας σχέσεων, θα είναι για σας το βάθρο για να αναδείξετε την δυναμική παρουσία σας. Νέες σχέσεις, μπορεί να προκύψουν μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο ή από την συμμετοχή σας σε οργανώσεις και θα σας χαρίσουν θετικές στιγμές. Θα πρέπει, όμως να μην προβείτε σε υπερβολές που θα σας κάνουν να χάσετε τον έλεγχο και να δημιουργήσουν προβλήματα σε θέματα που απαιτούν σταθερότητα. Όσοι είστε ήδη σε κάποια σχέση, τα προβλήματα που μέχρι τώρα αντιμετωπίζετε, θα μπορέσετε να τα ξεκαθαρίσετε, αν μιλήσετε ειλικρινά και ακούσετε και όσα έχει να σας πει και ο σύντροφός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας καταλυτικός μήνας για σας, εφόσον θα μπείτε στην διαδικασία να ξεκαθαρίσετε μακροχρόνιες σχέσεις. Όσα έχετε σκεφτεί καιρό τώρα, έχει έρθει η ώρα να τα πραγματοποιήσετε και πλέον να κάνετε σημαντικά βήματα. Η λογική και η αποφασιστικότητα, θα σας βοηθήσουν αρκετά μέσα σε αυτό το μήνα να πάρετε αποφάσεις που θα ευνοήσουν το μέλλον σας και θα βάλετε για λίγο στην άκρη τα συναισθήματα. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε θέματα που αφορούν το παρελθόν και να πείτε όσα πραγματικά αισθάνεστε. Ο Κρόνος, μπορεί να σας κάνει πιο σκληρούς από ότι πρέπει, έτσι προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί σε συζητήσεις και θέματα τα οποία πρέπει να ξεκαθαριστούν ήρεμα. Το σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να δείτε τα λάθη του παρελθόντος και μέσα από αυτά, να κατανοήσετε περισσότερα για σας.

ΖΥΓΟΣ

Υποχρεώσεις, αλλά και οικονομικά θέματα θα απορροφήσουν αρκετά την προσοχή σας και αυτό, μπορεί να επηρεάσει αρκετά την ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να μην αφήσετε ευθύνες. αλλά και υποχρεώσεις να σας δημιουργήσουν μία δυσάρεστη διάθεση και κατ’ επέκταση εντάσεις μέσα στη σχέση σας. Ο Ουρανός αυτό το μήνα, μπορεί να εντείνει αρκετά την ισχυρογνωμοσύνη σας και να κάνει τη συμπεριφορά σας αδιάλλακτη. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να λειτουργήσετε μαζί με το σύντροφό σας σε όσα θέλετε να κάνετε, ιδιαίτερα όσοι είστε σε κάποια μακροχρόνια σχέση. Προσπαθήστε να μην απομονώνεστε όταν νιώθετε άγχος για το μέλλον. Συζητήστε καλύτερα όσα νιώθετε με άτομα που εμπιστεύεστε ή το σύντροφό σας. Αρκετά θέματα θα σας απασχολήσουν μέσα σε αυτό το μήνα και ιδιαίτερα, θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, αλλά και νομικές υποθέσεις, που θα πρέπει πια να θα προχωρήσετε πιο δυναμικά. Θέλετε να κάνετε ριζικές αλλαγές, γι’ αυτό μην αφήνετε την αποφασιστικότητα και το άγχος να σας καταβάλλει. Ο Νοέμβριος είναι έτσι κι αλλιώς ένας μήνας, που θα σας βοηθήσει να ψάξετε βαθιά μέσα σας, για να βρείτε τι είναι αυτό που πραγματικά μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον Νοέμβριο, οι σχέσεις σας μπορούν να ανανεωθούν και να γίνουν πιο ρομαντικές. Όσοι είστε σε μακροχρόνια σχέση, θα νιώσετε πιο κοντά στο σύντροφό σας και θα κάνετε περισσότερα πράγματα μαζί. Ο Ποσειδώνας, θα ενισχύσει τη φαντασία σας, αλλά και τη δημιουργικότητά σας, έτσι θα μπορέσετε να βρείτε ευκολότερα λύσεις σε θέματα που έχουν προκύψει στη σχέση σας. Εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθησή σας που μπορεί να σας καθοδηγήσει αυτό το μήνα σε ενέργειες, αλλά και αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Τα βήματά σας θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικά, ώστε να αποφύγετε να κάνετε παρορμητικές ενέργειες που μπορεί αργότερα να μην έχουν το αποτέλεσμα που θέλετε. Το σημαντικό είναι, να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας, όμως να χτίσετε τα πράγματα πάνω σε μία καλή βάση, ώστε να αποδώσει μακροχρόνια. Στα ερωτικά σας, μέσα στο Νοέμβριο μπορείτε να κάνετε νέες σχέσεις και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, όμως σκεφτείτε καλά πριν μπείτε σε μία νέα σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεσή σας, μπορεί να επηρεαστεί τον Νοέμβριο και να νιώσετε κάποια έλλειψη δημιουργικότητας. Θέματα σχέσεων θα σας απασχολήσουν, όμως δεν θα σας είναι τόσο εύκολο να αντιμετωπίσετε σημαντικά ζητήματα και να υπερασπιστείτε τη θέση σας. Γι’ αυτό πάρτε το χρόνο σας και να κάντε το όταν είστε έτοιμοι. Ο Άρης, δεν θα σας αφήσει να δείτε με ξεκάθαρη ματιά κάποιες καταστάσεις που εξελίσσονται, καθώς μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να κινηθείτε πιο διαλλακτικά σε ότι αφορά τα ερωτικά σας και ιδιαίτερα σε νέα πρόσωπα που θα γνωρίσετε. Μην βιαστείτε και μην απορρίπτετε πρόσωπα και καταστάσεις, χωρίς να το σκεφτείτε καλά. Γενικότερα μέσα σε αυτό το μήνα, καλό είναι να βρείτε πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε, αλλά και να αποβάλλετε το άγχος. Αυτό θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις αντιξοότητες και να βάλετε τα συναισθήματά σας σε μία τάξη. Καλό είναι να αναβάλετε αποφάσεις και θέματα τα οποία πρέπει να ξεκαθαρίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αλλαγές που μπορούν να παρουσιαστούν στον ερωτικό σας τομέα τον Νοέμβριο, θα σας ενθουσιάσουν και θα σας εκπλήξουν ταυτόχρονα. Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές μέσα στη σχέση σας αυτό το μήνα. Θα θελήσετε να κάνετε νέα πράγματα και να αλλάξετε την μέχρι τώρα πορεία κάποιων πραγμάτων. Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να βάλετε και σταθερές βάσεις, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, μπορείτε να κινηθείτε πιο δυναμικά πάνω στα ερωτικά σας και πλέον πιο αποφασιστικά, για όσα πραγματικά θέλετε από την ερωτική σας ζωή. Η αυτοπεποίθησή σας θα ενδυναμωθεί και θα πάψετε πλέον να νιώθετε ανασφάλεια, για θέματα που αφορούν ειδικά μακροχρόνιες σχέσεις. Προσπαθήστε να μην είστε βιαστικοί σε αποφάσεις που θέλετε να πάρετε, ιδιαίτερα στην αρχή του μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα ερωτικά σας, θα σας απασχολήσουν αρκετά μέσα στο Νοέμβριο και θα σκεφτείτε περισσότερο πως μπορείτε να βελτιώσετε κάποιες καταστάσεις. Οι προσπάθειες που θα κάνετε, θα αναγνωριστούν και μπορείτε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας. Η καριέρα σας, θα σας απασχολήσει επίσης και θα πρέπει να μοιράσετε σωστά το χρόνο σας, ώστε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, αλλά και να μοιραστείτε χρόνο με άτομα που αγαπάτε. Ο Ερμής, θα βοηθήσει αρκετά στη βελτίωση της διάθεσής σας και να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να επικοινωνήσετε σωστά μέσα στις σχέσεις σας. Το καλύτερο διάστημα για να κάνετε σημαντικές συζητήσεις βέβαια, είναι από τις 20/11 και μετά. Μέχρι τότε μπορείτε να αναλύσετε περισσότερο θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας, αλλά και τις επιθυμίες που έχετε πάνω στα ερωτικά σας. Μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές μέσα σε αυτό το μήνα και να κινήσετε πράγματα, τα οποία έχουν μείνει στάσιμα καιρό. Απλά φροντίστε να το κάνετε με τον κατάλληλο τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Από την αρχή του μήνα, θα εμφανιστούν κάποια θέματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα μπορέσετε όμως, να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και να κινηθείτε πιο αποφασιστικά για όσα πραγματικά θέλετε. Ο Ήλιος, θα βοηθήσει αρκετά να εκφράσετε την προσωπικότητά σας και θα τονίσει την αυτοπεποίθησή σας. Μπορείτε να δείξετε τα συναισθήματα προς το σύντροφό σας πιο εύκολα και να δημιούργησε το κατάλληλο κλίμα, για να βελτιωθούν αρκετές καταστάσεις. Έχετε ανάγκη να δημιουργήσετε νέα πράγματα και μέσα σε αυτό το μήνα, θα μπορέσετε να στηρίξετε νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε, αλλά και να γνωρίσετε νέα άτομα. Νέα επαγγελματικά βήματα ευνοούνται αυτό το μήνα, όμως προχωρήστε σταθερά και μην αφήνετε τα συναισθηματικά σας θέματα να επηρεάζουν τα επαγγελματικά σας. Μέσα σε αυτό το μήνα, ενεργήστε για όσα θέλετε και διεκδικήστε αυτά που επιθυμείτε, μην αφήσετε την αμφιβολία να επηρεάσει τα σχέδιά σας.

Παλαιότερα άρθρα:

83 απαντήσεις στο “Μηνιαίο ερωτικό ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2019 για όλα τα ζώδια”

  1. I just want to say I am just beginner to blogging and site-building and definitely enjoyed your web site. Most likely I’m going to bookmark your blog . You surely come with beneficial well written articles. Regards for sharing your web-site.

  2. Needed to put you that little bit of observation to help thank you so much once again considering the pleasing advice you have featured at this time. It was really surprisingly open-handed with people like you to grant openly exactly what a few individuals would have marketed as an ebook to help with making some bucks on their own, chiefly considering the fact that you could possibly have tried it if you ever considered necessary. These good ideas as well acted like a good way to be certain that most people have the identical keenness similar to my own to see a little more on the subject of this condition. I am sure there are numerous more fun periods up front for those who start reading your site.

  3. I just want to notify you that I am new to putting up a blog and absolutely cherished your write-up. Very possible I am probably to save your blog post . You certainly have excellent article material. Admire it for telling with us your favorite website report

  4. What i don’t understood is in fact how you are now not really much more well-preferred than you may be now. You are very intelligent. You recognize therefore significantly when it comes to this topic, made me in my opinion believe it from so many numerous angles. Its like men and women aren’t fascinated until it¡¦s something to do with Girl gaga! Your individual stuffs nice. All the time care for it up!

  5. What i do not realize is in fact how you’re not really a lot more neatly-liked than you might be right now. You are so intelligent. You already know therefore considerably in terms of this subject, made me in my opinion imagine it from so many varied angles. Its like men and women don’t seem to be fascinated unless it’s one thing to do with Woman gaga! Your individual stuffs great. All the time deal with it up!

  6. Today, considering the fast life style that everyone is having, credit cards have a big demand throughout the market. Persons coming from every area are using credit card and people who are not using the card have made arrangements to apply for one in particular. Thanks for sharing your ideas about credit cards.

  7. Wonderful story, reckoned we could combine several unrelated information, nevertheless actually really worth taking a search, whoa did one particular find out about Mid East has got much more problerms too.

  8. I would like to get across my gratitude for your kindness supporting those who really want guidance on the issue. Your real dedication to getting the solution up and down ended up being unbelievably useful and have really made others like me to realize their objectives. Your own informative information implies a lot to me and much more to my mates. Thanks a ton; from all of us.

  9. A formidable share, I simply given this onto a colleague who was doing just a little evaluation on this. And he in fact purchased me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love studying extra on this topic. If possible, as you change into experience, would you mind updating your weblog with extra particulars? It is extremely useful for me. Big thumb up for this weblog submit!

Σχολιάστε