Μια αρχαιολόγος με τον Παπανδρέου

Διαβάστε επίσης

Η Αρχαιολογία στην Ελλάδα και ειδικά στη Μακεδονία το τελευταίο διάστημα διεκδικεί μεγάλο μέρος της επικαιρότητας. Πρόσφατα ενημερωθήκαμε ότι μια Αρχαιολόγος, εργαζόμενη στο ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης, είναι υποψήφια βουλευτής στην Ά Θεσσαλονίκης με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Στη διαδικτυακή της παρουσία δηλώνει τα οράματα και τις προτεραιότητές της (facebook/Μανταζή-Δόμνα-Αρχαιολόγος).

Η Δόμνα Μανταζή ως γυναίκα διεκδικεί ίσες ευκαιρίες και αυστηρό νομικό πλαίσιο που θα τις κατοχυρώνει, ως μητέρα διεκδικεί ποιοτικότερη και ουσιαστική παιδεία, δωρεάν βρεφονηπιακούς σταθμούς, οργανωμένα πάρκα και εξειδικευμένη περίθαλψη για όλους. Ως αρχαιολόγος διεκδικεί οργανωμένα κέντρα πολιτισμού, προβολή της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, αρχαιολογικά πάρκα και ανάδειξη του αρχαιολογικού πλούτου της χώρας μας με σεβασμό στις ανάγκες του σύγχρονου πολίτη. Ως εργαζόμενη διεκδικεί αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και προϋποθέσεις που θα εξασφαλίζουν την καθημερινότητά μας.

Στο πλαίσιο αυτό, όσον αφορά στο Μετρό Θεσσαλονίκης διεκδικεί την οριστική λύση των διαφωνιών μεταξύ Αττικό Μετρό και Κοινοπραξίας, έτσι ώστε η πόλη να εισπράξει τα οφέλη μιας τόσο σπουδαίας υποδομής, οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι των περιοχών που καταστρέφονται να αποκατασταθούν ηθικά και οικονομικά και οι εργαζόμενοι, τόσο του αρχαιολογικού όσο και του τεχνικού τμήματος, να επιστρέψουν στην δουλειά τους.

Παλαιότερα άρθρα: