Μικροί και μεγάλοι ξεναγούνται σε Canadair- Ανοιχτό για το κοινό το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Μίκρας (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε επίσης

Τη στατική έκθεση αεροσκαφών που πραγματοποιείται στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Μίκρας επισκέπτονται από το πρωί, μικροί και μεγάλοι, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Πολεμικής Αεροπορίας για τον Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Μαθητές σχολείων, παιδιά μικρότερης ηλικίας που συνοδεύονται από τους γονείς και τους δασκάλους τους, αλλά και οι υπόλοιποι Θεσσαλονικείς ξεναγούνται στον ανοικτό χώρο της έκθεσης αεροσκαφών, οπλισμού και εξοπλισμού στην 113 Πτέρυγα Μάχης και γνωρίζουν από κοντά το προσωπικό, το υλικό και τα μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας. Μεταξύ άλλων, στην έκθεση περιλαμβάνονται αεροσκάφη αεροπυρόσβεσης Canadair CL-415, μαχητικά Phantom και Freedom και το κινητό αντιαεροπορικό σύστημα Patriot.

Το Στρατιωτικό Aεροδρόμιο της Μίκρας θα είναι ανοικτό για το κοινό (ελεύθερη είσοδος-δεν απαιτείται συνεννόηση) από τις 6 έως τις 9 Νοεμβρίου 2014. Το Σάββατο 8-11-2013 από τις 12:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. ενώ τις υπόλοιπες ημέρες (6,7,9 Νοεμβρίου) από τις 09:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. Για να επισκεφτείτε το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Μίκρας ακολουθείτε το δρόμο Θεσσαλονίκης-Περαίας. Αφού προσπεράσετε τη διασταύρωση του Κρατικού Αερολιμένα «Μακεδονία», τη διασταύρωση του ΚΑΖΙΝΟ “REGENCY” και τη διασταύρωση του κτιρίου της ασφαλιστικής εταιρίας “INTERSALONIKA”, συναντάτε τους φωτεινούς σηματοδότες στο κέντρο διασκέδασης «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΝΕΡΑΪΔΑ» (αριστερά κατευθύνεστε προς το Ν. Ρύσιο), όπου στα δεξιά σας υπάρχει πινακίδα με την ένδειξη «113 ΠΜ». Στρίβετε δεξιά και στα 50 μέτρα συναντάτε την πύλη του Στρατιωτικού Αεροδρομίου Μίκρας.

planes 2

planes 3

planes 4

planes 5

planes

Παλαιότερα άρθρα: