Μόσιαλος: Δοκιμάζονται κλινικά 200 φάρμακα και εμβόλια- Πότε θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα

Διαβάστε επίσης

“Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα για τις καλύτερες δυνατές αγωγές για τους νοσούντες από τον νέο ιό”, τονίζει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο facebook, ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας, Ηλίας Μόσιαλος.

“Κανένας δεν πρέπει να αποθαρρύνεται και να απελπίζεται”, τονίζει ο κ. Μόσιαλος, προσθέτοντας ότι “η διαχείρηση της πανδημίας είναι προτεραιότητα στα χέρια πολύ ικανών ανθρώπων”.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου:

Στη χθεσινή μου συνομιλία με τον διευθυντή του Eυρωπαϊκού Γραφείου της ΠΟΥ, Dr Hans Kluge, μεταξύ άλλων αναφερθήκαμε στον αριθμό των κλινικών δοκιμών για πιθανές θεραπείες και εμβόλια για τον κορωνοϊο. Αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, υπάρχουν περίπου 200 εγκεκριμένες κλινικές δοκιμές, και ορισμένα από τα φάρμακα στην επισυναπτόμενη λίστα της ΠΟΥ, χρησιμοποιούνται και στη χώρα μας. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα για τις καλύτερες δυνατές αγωγές για τους νοσούντες από τον νέο ιό.

Συγκλονιστική ανάρτηση Μόσιαλου για Ιταλίδα νοσηλεύτρια – “Κόκκινο χέρι με μπλαβιασμένες αρθρώσεις”
Κανένας δεν πρέπει να αποθαρρύνεται και να απελπίζεται. Η διαχείρηση της πανδημίας είναι προτεραιότητα στα χέρια πολύ ικανών ανθρώπων. Αυτή η κρίση μας αφορά ολους, και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να την ξεπεράσουμε με το μικρότερο κόστος. Θα το ξαναπώ κι ας επαναλαμβάνομαι: ακολουθούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, μένουμε σπίτι, δείχνουμε αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας, προσέχουμε τους αγαπημένους μας.

Παλαιότερα άρθρα: