Η «Μουσική Δωματίου» προξενεί ταχυκαρδία σε αυτούς που θα τη… διαβάσουν

Διαβάστε επίσης

Η πρώτη ποιητική συλλογή της νεαρής Κασσάνδρας Φουντουλάκη παρουσιάζεται για δεύτερη φορά στην Αθήνα την Κυριακή 9 Απριλίου.

Γράφει η Γεωργία Δρακάκη

Κασσάνδρα μου

Η Κασσάνδρα Φουντουλάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992.Είναι αριστούχος πτυχιούχος του Τμήματος Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι, επίσης, Διπλωματούχος πιάνου του Ωδείου Αθηνών. Η «Μουσική Δωματίου» είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή και η ίδια μας χαρίζει ένα απόσπασμα από την έκδοση:

«Δηλώνω ότι λατρεύω οτιδήποτε μου δημιουργεί ταχυκαρδία. Έρωτας, πάλη με τα κύματα, τρέξιμο χωρίς προορισμό ή με όλους τους προορισμούς της Γης, επιθετικές ιδέες, λιώσιμο πάγων απ’ τις ανάσες, βίαιες κραυγές προερχόμενες απ’ την εισβολή των εμπνεύσεων, επαναστατικοί περίπατοι, σεξουαλικές ονειροβασίες. Δηλώνω. Ορίζω ως ταχυκαρδία ολόκληρη τη ζωή μου…»

Η «Μουσική Δωματίου» γράφτηκε για να δώσει φωνή στις σιωπές και χρώμα στη μελαγχολία, για να εξυψώσει τον έρωτα, για να δώσει αποδείξεις στην αγάπη. Η επιθυμία της Κασσάνδρας είναι οι σκέψεις της να συναντήσουν τις ευαισθησίες άλλων ανθρώπων.

mousiki-dwmatiou

Οι εκδόσεις ΙΩΛΚΟΣ, λοιπόν, σάς προσκαλούν, μετά την επιτυχημένη πρώτη παρουσίαση στα τέλη του 2016 στο POLIS ART café, στην δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου «Μουσική δωματίου». Αυτή τη φορά, η μουσικός και ποιήτρια μας προσκαλεί να μαζευτούμε στον πολυχώρο «BlackDuck» (Χρήστου Λαδά 9α, Αθήνα), την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 στις 18:00.

Στην παρουσίαση θα συμμετέχουν οι συγγραφείς και δημοσιογράφοι, κυρία Τασούλα Επτακοίλη και η δικιά μας, Γεωργία Δρακάκη. Ποιήματα θα απαγγείλει η Κασσάνδρα Φουντουλάκη, η οποία θα αναμένει τι ερωτήσεις του κοινού για άνοιγμα συζήτησης.

Παλαιότερα άρθρα: