Μπαλί: Φόβοι από την έκρηξη ηφαιστείου-Εγκλωβισμένοι Έλληνες (vid)

upl5a1cf29817657
Διαβάστε επίσης

Οι αρχές της Ινδονησίας αποφάσισαν σήμερα να παρατείνουν τη διακοπή της λειτουργίας του διεθνούς αεροδρομίου στο Μπαλί—ένα νησί που αποτελεί πολυσύχναστο τουριστικό προορισμό—για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, εξαιτίας των φόβων ότι θα σημειωθεί ισχυρή ηφαιστειακή έκρηξη στο όρος Αγκούνγκ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Έλληνας πρέσβης στην Ινδονησία Γιώργος Δαγορίτης είπε ότι εννέα Ελληνες τουρίστες βρίσκονται στο Μπαλί εκ των οποίων οι 5 αναχωρούν σήμερα. Στο Μπαλί ζουν περίπου 150 Ελληνες με τους οποίους είναι σε επαφή η πρεσβεία. Σε περίπτωση που χρειαστεί να εκκενωθεί η περιοχή αυτό θα γίνει μέσω θαλάσσης.

Σύμφωνα με το ινδονησιακό υπουργείο Μεταφορών το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό τουλάχιστον ως τις 07:00 (02:00 ώρα Ελλάδας) την Τετάρτη 29η Νοεμβρίου. Δέκα αεροδρόμια προετοιμάζονται για την υποδοχή των πτήσεων που θα εκτραπούν, ανάμεσά τους κάποια σε γειτονικές επαρχίες.

Το όρος Αγκούνγκ δεσπόζει πάνω από το ανατολικό Μπαλί φθάνοντας σε υψόμετρο τριών χιλιάδων μέτρων.

Παλαιότερα άρθρα:

Μία απάντηση στο “Μπαλί: Φόβοι από την έκρηξη ηφαιστείου-Εγκλωβισμένοι Έλληνες (vid)”

  1. 902099 401344Particular paid google internet pages offer complete databases relating whilst personal essentials of persons even though range beginning telephone number, civil drive public records, as properly as criminal arrest back-ground documents. 694857

Σχολιάστε