Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς: Αποθήκευαν τρόφιμα στο υπόγειο σε περίπτωση πανδημίας

Διαβάστε επίσης

Για χρόνια αποθήκευαν τρόφιμα στο υπόγειο του σπιτιού τους σε περίπτωση πανδημίας οι Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς. «Πριν από μερικά χρόνια, μιλήσαμε με τον Μπιλ για αυτό (το ενδεχόμενο) «Τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε καθαρό νερό;

Τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε αρκετό φαγητό; Πού θα μπορούσαμε να πάμε; Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε ως οικογένεια;» είπε η Μελίντα στο BBC Radio Live. «Πιστεύω λοιπόν ότι πρέπει να φροντίσουμε από μόνοι μας γι’ αυτές τις προετοιμασίες», πρόσθεσε. «Είχαμε προετοιμαστεί και είχαμε λίγο φαγητό στο υπόγειο σε περίπτωση που χρειαζόταν και τώρα είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση», σημείωσε. «Σε αυτή την ασθένεια είμαστε όλοι μαζί», τόνισε.

«Αυτό για το οποίο μιλάμε κυρίως στο σπίτι μας κάθε βράδυ είναι πόσο τυχεροί είμαστε. Καταλαβαίνουμε το προνόμιο μας. Όταν λέμε την προσευχή μας τη νύχτα, όταν είμαστε ευγνώμονες για το φαγητό μας, ξέρουμε ότι δεν αγωνιζόμαστε να έχουμε ένα γεύμα στο τραπέζι, όπως τόσες πολλές οικογένειες σε όλο τον κόσμο» είπε μεταξύ άλλων η Μελίντα. Σημειώνεται ότι, ο Μπιλ Γκέιτς είχε προειδοποιήσει από το 2010 για μια επικείμενη πανδημία σε μια ανάρτηση του.

Παλαιότερα άρθρα: