Μπορεί ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι να προκαλέσει διεθνή κρίση;

Διαβάστε επίσης

Τα πρώτα Χριστούγεννα της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας με την αρραβωνιαστικιά του, Μέγαν Μαρκλ ήταν φανταστικά, σύμφωνα με τον πρίγκιπα Χάρι, ή αλλιώς πρίγκιπα Ερρίκο της Ουαλίας.

Ευχαριστήθηκε πολύ, ανέφερε ο πρίγκιπας Χάρι στο Radio 4 του BBC και πρόσθεσε ότι «άρεσε πολύ στη βασιλική οικογένεια το γεγονός ότι ήταν μαζί τους στο Σάντριγχαμ».

Απαντώντας στην ερώτηση της παρουσιάστριας αν υπάρχουν οικογενειακές παραδόσεις που έπρεπε να εξηγήσουν στη Μέγκαν Μαρκλ, εκείνος απάντησε: «Πολλές, νομίζω ότι έχουμε μία από τις μεγαλύτερες οικογένειες που γνωρίζω και κάθε οικογένεια έχει την πολυπλοκότητά της. Αλλά εκείνη έκανε μία θαυμάσια δουλειά μπαίνοντας σε αυτή».

Οι γονείς της Μέγκαν Μαρκλ χώρισαν το 1987, ενώ ο πατέρας της Τόμας, δεν έχει γνωρίσει ακόμη τον μέλλοντα γαμπρό του.

Ο πρίγκιπας Χάρι, που κατέχει την πέμπτη θέση στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Βρετανίας, είπε ότι η Μέγκαν Μαρκλ βρήκε την οικογένεια που δεν είχε.

Στη διάρκεια της συνέντευξης ο πρίγκιπας Χάρι αστειεύτηκε όταν ρωτήθηκε αν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των καλεσμένων στον γάμο του τον ερχόμενο Μάιο.

«Δεν ξέρω γι’ αυτό, δεν έχουμε φτιάξει ακόμα τη λίστα καλεσμένων. Ποιος ξέρει αν θα τον καλέσουμε ή όχι. Δεν θα ήθελα να χαλάσω αυτή την έκπληξη» απάντησε.

Ο πρίγκιπας Χάρι ανέλαβε για λίγο τον ρόλο του παρουσιαστή στην εκπομπή Today και «ανέκρινε» τον Μπαράκ Ομπάμα. Ήταν η πρώτη συνέντευξη από τότε που ο Ομπάμα άφησε το Οβάλ Γραφείο και μεταδόθηκε live στον «αέρα».

Παλαιότερα άρθρα: