Μπορείτε να βρείτε πώς κάνει αυτό το κόλπο ένας 25χρονος τυφλός μάγος; (ΒΙΝΤΕΟ)

814c1b242e8c36ba3f6ea3ee3527a120_XL
Διαβάστε επίσης

Με μια πρόσκληση ένας 25χρονος τυφλός μάγος άναψε φωτιές στο διαδίκτυο βάζοντας τους χρήστες σε μια αναζήτηση λύσης για το πώς κάνει ένα μαγικό του κόλπο.

Ο Τζάστιν Σάιτ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Άνταμ Τζασλικόβκσι, ειδικεύεται σε κόλπα που έχουν να κάνουν με τα χέρια, τα οποία επικεντρώνονται σε αυτό που εκείνος αποκαλεί «εύπλαστη πραγματικότητα». Όπως λέει ο ίδιος, πρόκειται να δημοσιεύσει μία σειρά ανάλογα βίντεο.

Στο παρακάτω βίντεο εντυπωσιάζει μία παρέα στο μετρό της Νέας Υόρκης, όταν βγάζει ένα δαχτυλίδι και τους ρωτάει: «Μπορείτε να το δείτε;». Στη συνέχεια το δαχτυλίδι αρχίζει να αιωρείται μέχρι τη στιγμή που το τραβάει ξανά πίσω. Μετά από λίγα λεπτά, καταφέρνει να μεγαλώσει το δαχτυλίδι και να το επανεφέρει στην αρχική μορφή του. Το κοινό τον κοιτάει με το στόμα ανοιχτό και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει.

Εσείς μπορείτε να υποπτευθείτε πώς τα κατάφερε;

Δείτε το ΕΔΩ.

Παλαιότερα άρθρα:

4 απαντήσεις στο “Μπορείτε να βρείτε πώς κάνει αυτό το κόλπο ένας 25χρονος τυφλός μάγος; (ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. 649075 778205Hi, ich habe Ihre Webseite bei der Suche nach Fernbus Hamburg im Internet gefunden. Schauen Sie doch mal auf meiner Seite vorbei, ich habe dort viele Testberichte zu den aktuellen Windeleimern geschrieben. 596487

Σχολιάστε