Μπουτάρης: «Βαρέθηκα να λέω πως δεν πρέπει να κλείνει η πόλη κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ»

mpoutaris
Διαβάστε επίσης

Τα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ και τα μέτρα που θα ληφθούν στη Θεσσαλονίκη, λόγω της παρουσίας του πρωθυπουργού και των αρχηγών των κομμάτων της αντιπολίτευσης, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

   ”Βαρέθηκα να λέω πως δεν πρέπει να κλείνει η πόλη στη διάρκεια της ΔΕΘ. Και σαν τον χαζό θα πάω και στα εγκαίνια”, είπε προς το Σώμα ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, απαντώντας στην τοποθέτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρου Καλαφάτη.

Νωρίτερα, ο κ.Καλαφάτης αναρωτήθηκε εάν ο δήμαρχος και φέτος θα απευθύνει έκκληση στον πρωθυπουργό να μην επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη, όπως είχε κάνει τον Αύγουστο του 2013 με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ αναφέρθηκε και στην περσινή χρονιά κατά την οποία ο κ.Μπουτάρης σκεφτόταν να μην παραστεί στα εγκαίνια λόγω της κατάστασης που δημιουργείται στην πόλη.

“Το 2013 γινόταν της κακομοίρας. ‘Έκλεινε η μισή πόλη και η έκθεση ήταν πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης. Και είπα να μην έρθει ο πρωθυπουργός γιατί εάν θυμάστε ήρθε μεσημέρι Σαββάτου και έφυγε βράδυ Σαββάτου. Δεν γίνεται αυτό πράγμα. Ολίγον έγκυος δεν έχει. Ή έρχεσαι να κάνεις τα εγκαίνια σοβαρά ή δεν έρχεσαι”, είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μπουτάρης.

Ο επικεφαλής των “Εντάξει” για μια ακόμη φορά επανέλαβε την πρόταση της παράταξης του για καθιέρωση ενός forum πριν τα επίσημα εγκαίνια της ΔΕΘ, με τον δήμαρχο να την ασπάζεται και να υπογραμμίζει, όμως, πως δεν μπορεί ο δήμος να αναλάβει μια τέτοια πρωτοβουλία.

Παλαιότερα άρθρα:

9 απαντήσεις στο “Μπουτάρης: «Βαρέθηκα να λέω πως δεν πρέπει να κλείνει η πόλη κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ»”

  1. 135834 294113Incredibly best man toasts, nicely toasts. is directed building your personal by way of the wedding celebration as a result are supposed to try to be witty, amusing and consequently unusual as properly as. very best mans speech 324747

  2. 496502 598691I dont feel Ive seen all of the angles of this subject the way youve pointed them out. Youre a true star, a rock star man. Youve got so much to say and know so a lot about the topic that I believe you should just teach a class about it 262288

Σχολιάστε