«Να φύγετε, να πάτε αλλού!»

283375001523505219_v9BNQOTo_c
Διαβάστε επίσης

Πρώτα βγήκε ο Κακλαμάνης και είπε «Θέλω να πω στους συντρόφους που έχουν προσωπικές στρατηγικές ότι η εποχή που έβγαζαν προέδρους ο Ψυχάρης, ο Μπόμπολας και ο Σάλλας τελείωσε».

Ο Απόστολος ποτέ δεν ξεσπαθώνει τυχαία. Η φράση ερμηνεύτηκε πως «φωτογράφιζε» τους Ανδρέα Λοβέρδο και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, οι οποίοι δεν κρύβουν τις αρχηγικές τους φιλοδοξίες και αμφισβητούν τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο Κακλαμάνης, ως γνωστόν, είναι πάντα «Προεδρικός».

Ο Ψυχάρης αντέδρασε με άρθρο που δημοσιεύτηκε στα Νέα, ανταποδίδοντας το «χτύπημα» και γράφοντας: «Από τη θέση του υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ τον (Απόστολο Κακλαμάνη) απέκλεισε με μία ολιγόλογη δήλωσή του ο μακαρίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος, που είπε στους δημοσιογράφους: Ο Κακλαμάνης δεν θα είναι υποψήφιος, διότι διαφορετικά θα αποφασίσω να μιλήσω. Ξέρει αυτός!».

Με δεδομένο ότι ο Κακλαμάνης καθόταν πάντα στο πλάι αυτών που έβγαζε ο Ψυχάρης, μήπως είναι στιγμή να μας αδειάσουν και οι δυο μαζί τη γωνιά;

Παλαιότερα άρθρα:

Μία απάντηση στο “«Να φύγετε, να πάτε αλλού!»”

  1. 355229 628923Keep up the amazing piece of function, I read couple of posts on this internet website and I feel that your blog is truly intriguing and holds bands of wonderful data. 971072

Σχολιάστε