Η Nasa σε πληρώνει (αδρά) για να μπεις ξανά σε καραντίνα

Διαβάστε επίσης

Όταν πρωτομπήκαμε σε καραντίνα, μετρούσαμε αντίστροφα σαν βαρυποινίτες για το πότε θα βγούμε από την φυλακή του σπιτιού μας. Για το πότε θα καταφέρουμε να δούμε ξανά τους δικούς μας ανθρώπους, να τους πάρουμε αγκαλιά και φυσικά να απολαύσουμε ένα ποτό μαζί τους. Όλα αυτά φυσικά με ευλαβική προσοχή καθώς από σήμερα τα κοκτέιλ στα μπαρ δεν θα έχουν την ίδια γεύση κανονικότητας.

Ωστόσο αν βρίσκεσαι σ’ εκείνη την λίστα των ανθρώπων που συνήθισαν στην κοινωνική αποστασιοποίηση και δε νιώθουν ακόμη έτοιμη να έρθουν αντιμέτωποι με τη νέα κανονικότητα, τότε έχεις την ευκαιρία σου αρκεί ωστόσο να μιλήσεις εγκαίρως. Μάλιστα η NASA σού παρέχει το δικαίωμα να το πράξεις μην έχοντας έγνοιες για τα χρήματα, καθώς θα σε πληρώσει αδρά. Παρότι δεν έχει ανακοινώσει το τελικό ποσό, είναι σίγουροι πως όσοι πουν το «ναι» θα μείνουν ικανοποιημένοι από την προσφορά και αποκλείεται να το σκεφτούν δεύτερη φορά.

Ποια είναι όμως η αποστολή;

Η NASA δημιουργεί μία επερχόμενη προσομοίωση για τον Άρη και θέλει να προσλάβει ορισμένους ανθρώπους, οι οποίοι θα σπαταλήσουν 8 μήνες από την ζωή τους σε κοινωνική απομόνωση σ’ ένα ψεύτικο διαστημόπλοιο. Η εμπειρία θα λάβει μέρος στη Μόσχα και βασίζεται σε μία παρόμοια 4μηνη μελέτη που διεξήχθη το 2019. Αυτό θα είναι το τελευταίο βήμα της NASA για να στείλει ανθρώπους στον Άρη.

Τα μέλη του πληρώματος αναμένεται να παραμείνουν μέσα στο ψεύτικο διαστημικό σκάφος για 8 μήνες, έτσι ώστε οι επιστήμονες να μπορούν να μελετήσουν τα αποτελέσματα της απομόνωσης. Ωστόσο τα δύσκολα ξεκινούν από τις απαιτήσεις της NASA. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ηλικίας μεταξύ 30-55 ετών, να μιλάνε άπταιστα αγγλικά και ρώσικα και να έχουν ολοκληρώσει την στρατιωτική τους θητεία. Αν θεωρείς πως τα κατέχεις, τότε μπορείς να συμπληρώσει την φόρμα συμμετοχής της NASA.

Πηγή: playboy.gr

Παλαιότερα άρθρα: