Νέα αλλαγή στο Instagram: Στο εξής θα βλέπετε ποιοι φίλοι είναι online

Διαβάστε επίσης

Το Instagram ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου χαρακτηριστικού που θα επιτρέπει στους followers σας να δουν πότε χρησιμοποιείτε την εφαρμογή.

Η ιδέα είναι παρόμοια με το Facebook Messenger: όταν κάποιος που ακολουθείτε ή έχετε μιλήσει προηγουμένως, είναι ενεργός στην εφαρμογή, το Instagram θα εμφανίζει μια μικρή πράσινη στρόγγυλη ένδειξη δίπλα στο όνομά του, για να σας ενημερώσει ότι είναι συνδεδεμένος.

Το Instagram εξήγησε ότι ο στόχος του χαρακτηριστικού είναι να διευκολύνει τους χρήστες να συνομιλούν μέσα στην εφαρμογή.

«Αυτή η ενημερωμένη έκδοση σάς δίνει τη δυνατότητα να έχετε περισσότερες από αυτές τις συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο, ενώ σας δίνει τον έλεγχο να αποκρύψετε την κατάστασή σας εντελώς», γράφει η εταιρεία σε μια ανάρτηση στο blog

Για να απαλλαγείτε από την πράσινη κουκκίδα που υποδεικνύει μεταξύ άλλων πως είστε διαθέσιμος,  μεταβείτε στη σελίδα ρυθμίσεων της εφαρμογής και απενεργοποιήστε την επιλογή «Show Activity Status».

Εάν αφήσετε τη λειτουργία ενεργοποιημένη, μόνο οι λογαριασμοί που ακολουθείτε ή οι χρήστες με τους οποίους έχετε συνδεθεί μπορούν να δουν πότε είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Η κατάσταση της δραστηριότητάς σας θα είναι ορατή δίπλα στη φωτογραφία προφίλ σας σε διάφορους χώρους της εφαρμογής, σύμφωνα με την ανάρτηση ανακοίνωσης της Instagram.

Πηγή: lifo.gr

Παλαιότερα άρθρα: