Νέα επικεφαλής της Κομισιόν στην Αθήνα η Κλημεντίνη Διακομανώλη

DSC_2681
Διαβάστε επίσης

Νέα επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα είναι από σήμερα η Κλημεντίνη Διακομανώλη, που διατέλεσε προϊσταμένη του Τμήματος Τύπου της αντιπροσωπείας από το 2015.

Η κ. Διακομανώλη έχει υπηρετήσει στη θέση της προϊσταμένης Τύπου στην αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο από την ένταξη της χώρας στην ΕΕ έως το 2009. Επίσης, έχει υπηρετήσει στις Γενικές Διευθύνσεις Επικοινωνίας, Περιβάλλοντος, Έρευνας και Τεχνολογίας στις Βρυξέλλες από το 2002.

Είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και υπηρέτησε ως ακόλουθος Τύπου στη μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην ΕΕ στις Βρυξέλλες, από το 1998.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακά στο Ποινικό Δίκαιο στη Γαλλία και με δικηγορική εμπειρία στην Αθήνα.

Παλαιότερα άρθρα:

Μία απάντηση στο “Νέα επικεφαλής της Κομισιόν στην Αθήνα η Κλημεντίνη Διακομανώλη”

  1. 117826 514861After study some with the websites together with your internet site now, i truly as if your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark internet site list and will likely be checking back soon. Pls appear at my web site likewise and figure out what you believe. 678983

Σχολιάστε