Νέα ταινία για τον Βλάντιμιρ Πούτιν

Διαβάστε επίσης

Μετά την ταινία του διάσημου αμερικανού σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν που είχε ως θέμα τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν, για την οποία ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε πει ότι άρχισε να την βλέπει αλλά δεν την είδε μέχρι τέλους γιατί τον πήρε ο ύπνος, στα σκαριά, σύμφωνα με το ρωσικό κανάλι “Ντοζντ”,  βρίσκεται μια νέα ταινία με θέμα και πάλι τον πρόεδρο Πούτιν, που είναι όμως ρωσικής παραγωγής.

Η εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών «Μαστερσκάγια», της σκηνοθέτου και παραγωγού Σαΐντα Μεντβέντιεβα και του τηλεπαρουσιαστή Βλαντίμιρ Σολοβιόφ,ξεκίνησε τα γυρίσματα της νέας αυτής ταινίας η οποία πρόκειται να προβληθεί  κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, την περίοδο λίγο πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2018, όπως μεταδίδει το κανάλι «Ντοζντ» επικαλούμενο πηγές της εταιρείας αλλά και  του Κρεμλίνου. Το 2015 η ίδια εταιρεία είχε γυρίσει μια αντίστοιχη ταινία, με τίτλο «Ο πρόεδρος».

Το συνεργείο της εταιρείας «Μαστερσκάγια» που είναι υπεύθυνο για τα γυρίσματα το είδε στην κατοικία του Πούτιν ο ανταποκριτής του καναλιού “Ντοζντ”. Σύμφωνα με πηγές μάλιστα του καναλιού δηλώνει ότι «στην ταινία θα υπάρχουν πολλοί άμεσοι διάλογοι με τον ίδιο τον πρόεδρο», «ένα τέτοιο γύρισμα στο οποίο θα μιλάει ο Πούτιν θα γίνει αυτή την εβδομάδα στο Νόβο Αγκαριόβο» όπως και ότι «τα γυρίσματα θα κρατήσουν πολύ».

Ο εκπρόσωπος πάντως του Ρώσου προέδρου, ο Ντμίτρι Πεσκόφ, απέφυγε να σχολιάσει όσον αφορά τις πληροφορίες για τη νέα ταινία, ενώ η Μεντβέντιεβα δήλωσε ότι δεν γυρίζει ταινία για τον πρόεδρο, λέγοντας μόνο ότι «υπάρχει προς το παρόν η ιδέα, σαν σχέδιο».

Πηγή πάντως κοντά στο Κρεμλίνο δηλώνει ότι σύμφωνα με το ρωσικό κανάλι , τα γυρίσματα ταινιών αποτελούν και αυτά μέρος της προεκλογικής εκστρατείας. Η ταινία πάντως θα απευθύνεται στο ρωσικό κοινό, και όχι στο αμερικανικό όπως απευθύνονταν η ταινία για τον Πούτιν του Όλιβερ Στόουν, παρότι προβλήθηκε από τη ρωσική τηλεόραση.

Παλαιότερα άρθρα: