Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του μικρού Μπεν- Βρέθηκε άκρη 24 χρόνια μετά;

Διαβάστε επίσης

Έλληνας επιχειρηματίας που μπήκε στη φυλακή για οικονομικούς λόγους, αποφάσισε να μιλήσει μετά από 24 ολόκληρα χρόνια σχετικά με την υπόθεση του μικρού Μπεν.

Τη σημαντική πληροφορία επεξεργάζεται η αστυνομία του Γιορκσάιρ, ερευνώντας εκ νέου την υπόθεση μετά και την χρηματοδότηση των 700 χιλιάδων λιρών που έλαβε από το Βρετανικό Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο επιχειρηματίας ισχυρίστηκε ότι ο μικρός Μπεν που εξαφανίστηκε από την Κω το 1991, απήχθη από ανθρώπους Ρομά.

Όπως δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ», γνωρίζει το όνομα της οικογένειας που φέρεται να εμπλέκεται στην απαγωγή. Συγκεκριμένα, όπως είπε, είχε στενή επαφή με τη συγκεκριμένη οικογένεια των απαγωγέων, που του μετέφερε αυτή την πληροφορία όταν βρισκόταν στη φυλακή, την περίοδο του 1996. Του είπε πως αυτοί που απήγαγαν τον Μπεν, τον βρήκαν μόνο του στο δρόμο, τον κοίμισαν και τον έκρυψαν στην καρότσα φορτηγού κάτω από τα καρπούζια που πουλούσαν.

Η νέα σημαντική μαρτυρία 24 χρόνια μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν, προβλήθηκε στην εκπομπή «Κάλενταρ» του τηλεοπτικού σταθμού ITV News.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής επικοινώνησε με την Αγγελική Νικολούλη ένας νεαρός που υποστήριξε πως έχει κοινά στοιχεία με τον Μπεν και κυρίως τα σημάδια που είχε και το μικρό αγοράκι. Τέθηκε στη διάθεση της οικογένειας που του ζήτησε να δώσει δείγμα DNA.

Παλαιότερα άρθρα: