Νίκη Λυμπεράκη: «Διαφωνώ ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ευτυχισμένη φάση στη ζωή μιας γυναίκας»

Διαβάστε επίσης

Από μέλλουσες μαμάδες έχουμε συνηθίσει να ακούμε ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη και η πιο ευτυχισμένη περίοδος για μια γυναίκα.

Ωστόσο η εγκυμονούσα Νίκη Λυμπεράκη μίλησε με ειλικρίνεια και είπε ότι μάλλον αυτό δεν είναι αλήθεια για διάφορους λόγους.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, μίλησε στο περιοδικό “Τηλέραμα” και έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση ενώ αποκάλυψε πράγματα που δεν ξέραμε για εκείνη.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 38 χρόνια στην Αθήνα. Δηλώνω υπερήφανη Λευκαδίτισσα 100%.

ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να μεγαλώσω με λίγα από αυτά που μετριούνται και με άπειρα από εκείνα τα σπουδαιότερα που δεν ζυγίζονται στη ζωή μας. Πήρα πολλή αγάπη και έμαθα από παιδάκι και στα εύκολα και στα δύσκολα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ με βρίσκει σε φάση πρωτόγνωρη. Προσεχώς μαμά λοιπόν, με κοιλιά φουσκωμένη, με χαρά μεγάλη για το μωρό μας, που έρχεται το καλοκαίρι, με αρκετό άγχος για τον κορονοϊό και με ανυπομονησία για τη νέα φάση της ζωής μας.

ΛΕΝΕ ΠΩΣ η εγκυμοσύνη είναι η πιο ευτυχισμένη φάση στη ζωή μιας γυναίκας. Για χίλιους δυο λόγους πρακτικούς κυρίως διαφωνώ. Κάθε μέρα όμως συνειδητοποιώ πως μπορεί να είναι η πιο ενδιαφέρουσα (ίσως γι’ αυτό να τη λένε κι έτσι, τώρα που το σκέφτομαι!). Κάθε μέρα επαναπροσδιορίζω τη σημασία και τις διαστάσεις των πραγμάτων. Σπουδαία υπόθεση!

ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΜΟΝΟ πράγματα εκτός δουλειάς. Ταξίδια, στιγμές, χαρές και γέλια με τους αγαπημένους μου για πολλά πολλά χρόνια. Ίσως και μια χειρωνακτική και μοναχική δουλειά σε περιβάλλον πολύωρης σιωπής στο μέλλον, που να εξασφαλίζει όμως και τα προς το ζην. Δύσκολο…

Παλαιότερα άρθρα: