Νίκος Χατζηνικολάου: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Διαβάστε επίσης

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο του lifestyle ρεπορτάζ, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews ότι διατηρεί σχέση με τη γιατρό, Κρίστη Κάκκαλου.

Με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Instagram, ο διακεκριμένος σεφ και κριτής του MasterChef σχολίασε με αυστηρό ύφος αλλά και πινελιές του χαρακτηριστικού του χιούμορ το δημοσίευμα, το οποίο δήθεν αποκάλυπτε το όνομα και φωτογραφίες της συντρόφου του.

Λίγες ώρες μετά, κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, απάντησε και ο Νίκος Χατζηνικολάου με comment, ζητώντας συγγνώμη από τον γνωστό σεφ και τονίζοντας πως η εφημερίδα θα δημοσιεύσει την ερχόμενη Κυριακή τη διάψευση του.

«Αγαπητέ κύριε Κουτσόπουλε, σας ζητώ συγγνώμη για το λανθασμένο ρεπορτάζ των συνεργατών μου, οι οποίοι είχαν δημοσιογραφικό χρέος να επικοινωνήσουν μαζί σας πριν το δημοσιεύσουν. Η εφημερίδα θα δημοσιεύσει αυτήν την Κυριακή τη διάψευσή σας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου απευθυνόμενος στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Παλαιότερα άρθρα: