Νίκος Δένδιας στο RP: “Η υστεροφημία του κυρίου Τσίπρα θα είναι 90 δις που εχουμε φεσωθει”

Διαβάστε επίσης

“Τα προβλήματα είναι μεγάλα και χρειάζονται ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας” σημειώνει στη συνέντευξή του στο RP ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών και πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας, σημειώνοντας πως η ΝΔ θα πρέπει να συνομιλήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις βλαπτικές συνέπειες που έφερε η πολιτική του για τη χώρα.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να χωρέσει την πραγματικότητα σε ένα ψευδεπίγραφο δίλημμα” υπογραμμίζει ο κύριος Δένδιας, κατηγορώντας μάλιστα την Κουμουνδούρου για “παλαιομαρξισμό”. “Ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε τόσο πολύ που η επίκληση του νέου καταδικάζει το νέο” προσθέτει.

“Ο κύριος Τσίπρας μπορεί να χάσει, δεν μπορεί να αποδράσει” αναφέρει και εκτιμά πως “η υστεροφημία του κυρίου Τσίπρα θα είναι 90 δις που έχουμε φεσωθει”.

Μιλά με ανοιχτά χαρτιά και για τα εσωκομματικά της ΝΔ, οριζοντας τη στρατηγική του μεσαίου χώρου πολιτική ανοιχτών οριζόντων, ενώ αναφέρει ως συνεδριακές διαδικασίες θα υπάρξουν την επαύριο της ΝΔ, όχι όμως και ζήτημα ηγεσίας σε περίπτωση ήττας, παρά μόνο αν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης το επιθυμεί. “Ο κύριος Μεϊμαράκης τίμησε την εμπιστοσύνη που του δείξαμε” σημειώνει.

Τέλος, αναφορικά με το μεταναστευτικό διερωτάται “τι χειρότερο μπορεί να κάνει η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ;”, κάνοντας λόγο για εγκατάλειψη των συνόρων της χώρας και της πολιτικής που είχε συνομολογηθεί με τους Ευρωπαίους εταίρους.

Παλαιότερα άρθρα: