Νταηλίκια και τραμπουκισμοί μεταξύ στελεχών της Ν.Δ. στο Βόλο

Διαβάστε επίσης

Περιφερειακός Σύμβουλος προπηλάκισε θεματικό Αντιπεριφερειάρχη για τα μάτια υποψήφιου Βουλευτή

Απίθανα τα όσα συμβαίνουν στο Βόλο τα τελευταία 24ωρα, με πρωταγωνιστή περιφερειακό σύμβουλο, ο οποίος, σε ρόλο “κομματάρχη” συγκεκριμένου υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ., το βράδυ της Παρασκευής προπηλάκισε συνάδελφό του, επίσης περιφερειακό σύμβουλο και μάλιστα της ίδιας υποστηριζόμενης από τη Ν.Δ. παράταξης, επειδή δεν υποστηρίζει την υποψηφιότητα της αρεσκείας του.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του e-Volos.gr, ο περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας και πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου, Γρηγόρης Ιγγλέσης προπηλάκισε, σπρώχνοντας, βρίζοντας και απειλώντας τον συνάδελφό του, επίσης περιφερειακό σύμβουλο, θεματικό Αντιπεριφερειάρχη και πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, Αργύρη Κοπάνα, για τα μάτια του υποψήφιου Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου.

Το επεισόδιο, μάλιστα, που σημειώθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μπρος στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων, επαναλήφθηκε και το Σάββατο το πρωί στο κέντρο της πόλης, με τον νταή “κομματάρχη” να πλησιάζει και πάλι το νεαρό συνάδελφό του και βρίζοντας τον, να τον απειλεί, πως όπου σταθεί και όπου βρεθεί, θα τον βρίσκει απέναντί του.

Με το νεαρό Αντιπεριφερειάρχη να μην δίνει συνέχεια, αποδεικνύοντας ζηλευτή αυτοσυγκράτηση για δεύτερη φορά, ώστε να μην πλήξει προεκλογικά την παράταξη, μπροστά στην διάσταση που παίρνει το θέμα στην τοπική κοινωνία, αυτός που καλείται σε ρόλο διαιτητή να λύσει την διαφορά, διαφυλάσσοντας το κύρος της περιφερειακής Αρχής Θεσσαλίας, δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο περιφερειάρχης δέχεται πιέσεις από στελέχη του κόμματος να ζητήσει σήμερα κιόλας την παραίτηση του κ. Ιγγλέση από την προεδρία του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου, αφενός για να καταδικάσει την βίαιη συμπεριφορά του συμβούλου του και αφετέρου για να αποδείξει και στην πράξη την αυτοδιοικητική υπόσταση της περιφερειακής του παράταξης.

Όσο για τον κ. Μπουκώρο, τον υποψήφιο για τα μάτια του οποίου και το όλο θέμα, θα περίμενε κανείς να έχει συμμαζέψει εδώ και καιρό τον πολιτικό του φίλο, ο οποίος εδώ και εβδομάδες προκαλεί με την διασπαστική του συμπεριφορά. Αντίθετα ο ίδιος επέλεξε να τον έχει εκ δεξιών του στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, όπως αποδεικνύεται και από την φωτογραφία, γεγονός που προκάλεσε δυσφορία στην πλειοψηφία των μελών της τοπικής ΝΟΔΕ.

Παλαιότερα άρθρα: