Νταλάρας – Μαχαιρίτσας απόψε στη σκηνή της 82ης ΔΕΘ

Διαβάστε επίσης

Με γνωστές και αγαπημένες σε όλους μελωδίες, θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες της ΔΕΘ, απόψε, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, που θα ανέβουν στη σκηνή μετά τις 21:30 Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθούν τις συναυλίες με το εισιτήριο εισόδου στην 82η ΔΕΘ.

Χθες βράδυ στη σκηνή των music events έδωσαν τον λαϊκό τόνο ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος, που παρέσυραν το κοινό με τα τραγούδια τους.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προσέλευση του κόσμου στην 82η ΔΕΘ, που κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον των επισκεπτών, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα πεδίων, από την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τον πολιτισμό μέχρι τη διασκέδαση και τη γαστρονομία.

Χθες το απόγευμα εγκαινιάστηκε στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου «Ι. Βελλίδης» η έκθεση ζωγραφικής «Χαμένες Πατρίδες του Ελληνισμού» από τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσο Τζήκα, τον πρόεδρο του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», κ. Βασίλη Παππά και τον πρόεδρο του Τομέα Εικαστικών Παρεμβάσεων και Εφαρμογών του Γ.Ν. Παπαγεωργίου, κ. Αντώνη Φιλιππόπουλο. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Γ.Ν. Παπαγεωργίου.

Παλαιότερα άρθρα: