Νωρίς τα ξημερώματα έγινε έκρηξη σε βενζινάδικο στην Ανάβυσσο

Διαβάστε επίσης

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπώλων Ελλάδος κ. Κιούσης περιέγραψε τα έξης :η έκρηξη σημειώθηκε από βόμβα που τοποθέτησαν άγνωστοι στην είσοδο του πρατηρίου καυσίμων τονίζοντας, μάλιστα ότι «από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα».

Ο Μιχάλης Κιούσης μιλώντας για τα όσα συνέβησαν, επανέλαβε ότι πρόκειται για βόμβα: «Το σπίτι μου είναι πάνω από το πρατήριο. Η βόμβα τοποθετήθηκε στην είσοδο του πρατηρίου, σε κάτι ψυγεία».

Ανέφερε μάλιστα ότι από τη βόμβα δημιουργήθηκε κρατήρας στην είσοδο του πρατηρίου, ενώ σημείωσε ότι η βόμβα έσκασε 25 λεπτά πριν ανοίξει το κατάστημά του ο ίδιος, όπως κάθε πρωί. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Κιούσης είπε ότι δεν είχε δεχθεί απειλές τελευταία. «Το μοναδικό στο οποίο πάει το μυαλό μου είναι κάποια λαμόγια του χώρου που τα έχω ενοχλήσει. Δεν υπάρχει προσωπική διαφορά», κατέληξε.

Οι κάμερες ασφαλείας έδιξαν δύο άτομα με κράνη

Σύμφωνα με τον κ.Κιούση το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έδειξε δύο άτομα με κράνη να κρατούν ένα δέμα. Ο ένας εκ των δύο άφησε το δέμα στο πρατήριο και στη συνέχεια εμφανίστηκαν καπνοί.

Η ισχύς της έκρηξης ήταν τέτοια που έχουν σπάσει τα τζάμια κατοικιών και καταστημάτων σε απόσταση δύο οικοδομικών τετραγώνων.

Επιτόπου έσπευσαν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα που έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο τη μικρής έκτασης πυρκαγιά που ακολούθησε.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή εγκλωβισμένους από το συμβάν.

Πηγή: iefimerida.gr

Παλαιότερα άρθρα: