Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει μια περίεργη μέθοδο για να διώχνει το στρες

Διαβάστε επίσης

ευρωβουλευτής και γνωστός ηθοποιός Αλλεξης Γεωργούλης σε νέα τηλεοπτική εμφάνιση, αποκάλυψε πως για να νιώθει καλύτερα, εφαρμόζει μια περίεργη μέθοδο που διαρκεί τρεις μέρες και ο ίδιος την αποκαλεί “ξηρασία”.

Συγκεκρμένα μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γεωργούλης αποκάλυψε πως για τρεις μέρες, δεν τρώει τίποτα και δεν πίνει ούτε νερό!

«Αυτές τις μέρες κάνω “ξηρασία” για τρεις μέρες. Δεν πίνω και δεν τρώω τίποτα. Υπάρχει γενικότερα μια φιλοσοφία που λέει ότι, αν δεν δώσεις φαγητό και νερό στον οργανισμό σου, θα φάει και θα πιει τον εαυτό του. Για τρεις μέρες δεν τρώω και δεν πίνω τίποτα.

Κάνεις υπομονή όταν διψάς, γυμνάζεις και την υπομονή σου. Τώρα είμαι στη δεύτερη μέρα, έχω άλλη μία. Νόμιζα ότι θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά το κυριότερο που έχεις να κάνεις δεν είναι να αντιμετωπίσεις τη δίψα, είναι το μυαλό σου τι παιχνίδια σου κάνει και πώς μπορείς εσύ να επικεντρωθείς σε αυτό.

Το έχω ξανακάνει μια φορά και είναι οκ. Σου κάνει καλό και στο τέλος νιώθεις πιο ελαφρύς, πιο δυνατός. Και κάνεις καλύτερη διαχείριση του στρες, άρα και των νεύρων…», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Γεωργούλης.

Παλαιότερα άρθρα: