Ο απίστευτος μισθός που δίνει ο Μακρόν στην μακιγιέζ του

Διαβάστε επίσης

Αίσθηση έχει προκαλέσει στη Γαλλία η αποκάλυψη ότι το προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας πλήρωσε με αρκετές χιλιάδες ευρώ σε τρεις μήνες την μακιγιέζ του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, όπως γράφει το περιοδικό Le Point. 

Η make up artist του νέου προέδρου, που ακούει στο όνομα Νατάσα M. πήρε συνολικά 26.000 ευρώ, μηνιαίο μισθό δηλαδή 8.666 ευρώ.

«Φαίνεται ότι ο Εμανουέλ Μακρόν είναι αρκετά προσκολλημένος στην μακιγιέζ του. Θα ευχόταν να είναι στο Μέγαρο των Ηλυσίων», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε σύμβουλος του Γάλλου προέδρου, τον οποίο επικαλείται το στο BFMTV.

«Πρόκειται για υποχρεώσεις που είχε εκτός προεδρικού μεγάρου, τους τελευταίους μήνες και αντιστοιχούν σε έκτακτες περιπτώσεις, μετά την εκλογή του», τόνισε  ο σύμβουλος, υπογραμμίζοντας ότι γίνονται προσπάθειες να μειωθεί αυτή η δαπάνη.

Η μακιγιέζ παρείχε της υπηρεσίες της και καταά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Μακρόν και φαίνεται ότι εξασφάλισε ένα σταθερό εισόδημα για τα επόμενα πέντε χρόνια χάρη στην εκλογή του.

Αν τα 26.000 ευρώ της μακιγιέζ του Μακρόν ακούγεται αστρονομικό ποσό, αρκεί να θυμηθεί κανείς τον κομμωτή του προκατόχου του, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος κόστιζε στους Γάλλους φορολογούμενους σχεδόν 10.000 ευρώ το μήνα.

Παλαιότερα άρθρα: