Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ακυρώνει το πρόγραμμα του λόγω ασθενείας.

Διαβάστε επίσης

Η συνάντηση στην Αστανά του Ρώσου προέδρου και του ομόλογου του, Ναζαρμπάγιεφ, δεν θα γίνει, «πιθανότατα λόγω ασθένειας του Βλαντιμίρ Πούτιν»

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν να είναι βαριά άρρωστος καθώς, όπως διέρρευσε η κυβέρνηση του Καζακστάν, ο Ρώσος πρόεδρος ακύρωσε το προγραμματισμένο ταξίδι του στην Αστανά.

Όπως αναφέρει η ρωσική εφημερίδα «The Moscow Times», ένας κυβερνητικός αξιωματούχος του Καζακστάν, μιλώντας υπό καθεστώς ανωνυμίας στο πρακτορείο Reuters επεσήμανε ότι, η συνάντηση στην Αστανά του Ρώσου προέδρου και του ομόλογου του, Ναζαρμπάγιεφ, δεν θα γίνει, πιθανότατα λόγω ασθένειας του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σημειώνεται πως το ταξίδι του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου στην πρωτεύουσα του Καζακστάν ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή. Εκεί, ο Πούτιν θα είχε συνομιλίες με τον πρόεδρο του Καζακστάν, Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ και τον πρόεδρο της Λευκορωσίας, Αλεξάντρ Λουκασένκο.

Πάντως, μέχρι στιγμής το Κρεμλίνο δεν έχει προς το παρόν προβεί σε κανένα σχόλιο, αλλά και ο εκπρόσωπος του προέδρου της Λευκορωσίας, αρνήθηκε να πάρει θέση για το θέμα.

Παλαιότερα άρθρα: