Ο Denis Rodkin μάγεψε το Ηρώδειο

Διαβάστε επίσης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, στο κατάμεστο Ηρώδειο, το γκαλά μπαλέτου Denis Rodkin. Ο «Απόλλωνας» Denis Rodkin, μετά τις εμφανίσεις που είχε πραγματοποιήσει το 2014 και το 2017, επέστρεψε στην αγαπημένη του σκηνή, το Ηρώδειο, πέταξε και μάγεψε τους θεατές.

Μαζί του και η πρίμα μπαλαρίνα των μπολσόι Yulia Stepanova, η πρίμα μπαλαρίνα των μπολσόι Anna Nikulina, ο πρώτος χορευτής των μπολσόι Mikhail Lobukhin, η σπουδαία πρίμα μπαλαρίνα από το θέατρο La Scala του Μιλάνου Nikoleta Manny, ο πρώτος χορευτής από το θέατρο La Scala του Μιλάνου Timofej Andrijashenko κ.α.

Η εταιρία παραγωγής We production, η οποία έχει δημιουργήσει πλέομ παράδοση στην διοργάνωση σπουδαίων παραστάσεων μπαλέτου, κατάφερε και αυτή τη φορά, και μάλιστα κάτω από τις ιδιαίτερα αντίξοες φετινές συνθήκες λόγω της πανδημίας, να φέρει εις πέρας άλλη μια δύσκολη πολιτιστική αποστολή προσφέροντας υψηλή τέχνη και εντυπωσιακό θέαμα στο ελληνικό κοινό.
Μπαλετο1

Σύμμαχοί τους, βεβαίως, και οι υπεύθυνοι του Ηρωδείου οι οποίοι, με απόλυτη οργάνωση, κατάφεραν, για μία ακόμη βραδιά, να δημιουργήσουν ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον τηρώντας αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Παλαιότερα άρθρα: