Ο Γιουσέιν Μπολτ έδωσε ελληνικό όνομα στην κόρη του ~ Οι πρώτες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης

Ένα ελληνικό όνομα έδωσε στη νεογέννητη κόρη του ο Γιουσέιν Μπολτ, κάνοντας ο ίδιος την αποκάλυψη στο Instagram.

Ο Γιουσέιν Μπολτ έγινε πατέρας τον περασμένο Μάιο και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Η σύντροφός του, Κάσι Μπένετ, έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί του Γιουσέιν Μπολτ, με τον χρυσό Ολυμπιονίκη να αποκαλύπτει το ελληνικό όνομα που έδωσε στη νεογέννητη κόρη του. Και το όνομα αυτής: Olympia Lightning Bolt. Μάλιστα, ορισμένοι followers στο Instagram σχολίασαν ότι με το «Olympia» (σ.σ. Ολυμπία) η νεογέννητη κόρη του Γιουσέιν Μπολτ θα μπορούσε άνετα να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της στον αθλητισμό.

ββββ

Όσον αφορά στο «Lighting Bolt», ήταν το παρατσούκλι που συνόδευε τον Γιουσέιν Μπολτ, όταν ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ έπαιρνε το ένα χρυσό μετάλλιο πίσω από το άλλο σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα Στίβου και Ολυμπιακούς Αγώνες, κάνοντας… κομμάτια «στοιχειωμένα» παγκόσμια ρεκόρ στα 100, τα 200 και τα 4Χ100 μέτρα.

Ο Γιουσέιν Μπολτ αποκάλυψε το ελληνικό όνομα της νεογέννητης κόρης του, με αφορμή τα γενέθλια της συντρόφου του, σε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

ΗΗΗ

«Θα συνεχίσω να κάνω ό,τι μπορώ για να κρατήσω το χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Ξεκινήσαμε ένα νέο κεφάλαιο μαζί, με την κόρη μας. Ανυπομονώ για αυτά που θα μας φέρει το μέλλον, αλλά να είσαι σίγουρη ότι θα είμαι ο “βράχος” αυτής της οικογένειας» έγραψε 33χρονος Τζαμαϊκανός χρυσός Ολυμπιονίκης, αποκαλύπτοντας και το ελληνικό όνομα της νεογέννητης κόρης του.

 

Παλαιότερα άρθρα: