Ο Jude Law επιλέγει για σένα το επόμενο ρολόι που θα φορέσεις

Διαβάστε επίσης

Η συμβολή της ιταλικής φινέτσας στον κινηματογράφο και η επιρροή της πάνω στο ανδρικό στιλ είναι απαράμιλλη. Οι Ιταλοί έχουν την τεχνογνωσία, την εμπειρία χρόνων και την κληρονομιά αναφορικά με το styling και αποτελούν την πρώτη μας προτεραιότητα όταν σκοπεύουμε να επιλέξουμε την επόμενη πινελιά στο καθημερινό μας λουκ. Μάλιστα η ταινία «Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ» του 1999 μπορεί να μας βοηθήσει ώστε να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας αναφορικά με το προσεχές καλοκαίρι.

Η ιστορία της ταινίας ξετυλίγεται στην δεκαετία του 1950, όπου συμπίπτει με την άφιξη των ιταλικών ανδρικών ενδυμάτων ως παγκόσμιας δύναμης στο μόδα. Ωστόσο σε αυτές τις γραμμές θα δώσουμε μεγάλη προσοχή στα αξεσουάρ του Dickie Greenleaf, τον οποίο ενσάρκωσε ο Jude Law, και ιδίως στο ρολόι του. Η ακριβής μάρκα και η προέλευση του ρολογιού παραμένουν μέχρι σήμερα μυστήριο και ίσως αυτό είναι μέρος της γοητείας του. Είναι πολύ εύκολο να αποκτήσουμε το ακριβές ρολόι που φορούσε κάποιος σε μία ταινία αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να διοχετεύσουμε το πνεύμα των πραγμάτων που επιθυμούμε, στη δική μας ξεχωριστή εμφάνιση και προσωπικότητα.

Το ρολόι που φορά ο Jude Law έχει την αύρα της ιταλικής Ριβιέρας και ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό με τον χαρακτήρα του. Έχει ένα λουράκι από αλυσίδα που είναι αρκετά ασυνήθιστο σήμερα. Φαίνεται σαν να αιωρείται πάνω από το καρπό του και έχει ελαφρύτερη, πιο απαλή εμφάνιση από ένα δερμάτινο ή mainstream μεταλλικό λουράκι. Επιπλέον, ο Jude επιλέγει να φορέσει το ρολόι μ’ ένα ροζ χρυσό δαχτυλίδι με μία πράσινη πέτρα. Σε αυτό το σημείο οι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι η πράσινη πέτρα συμβολίζει τα χρήματα ή την ζήλια του Ripley αλλά δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει πως ταιριάζουν άρρηκτα και αποδεικνύει πως όλα είναι θέμα προσωπικότητας και στυλ.

20200325-tong-watch-07-696x391

Πηγή: playboy.gr

Παλαιότερα άρθρα: