Ο καιρός για Δευτέρα 14-12-2015

Διαβάστε επίσης

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες κυρίως στα δυτικά και βόρεια και κατά τόπους παγετός τις πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά τμήματα περιμένουμε τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015. Παράλληλα, κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 4 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 4 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 0 έως 13 βαθμούς), 9 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 6 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και 9 έως 17 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου μετά το απόγευμα στο Βορειοανατολικό Αιγαίο θα στραφούν σε βορειοανατολικούς μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ, ενώ στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Παλαιότερα άρθρα: