Ο καιρός για Παρασκευή 20-11-2015

Διαβάστε επίσης

Τοπικές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με ασθενείς βροχές από αργά το βράδυ στα δυτικά, αυξημένη υγρασία και κατά τόπους πυκνές ομίχλες τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015. Νωρίς το πρωί στα ορεινά, στα ημιορεινά και στη Δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με τις ελάχιστες στη Δυτική Μακεδονία να είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες, από 5 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 18 στη Δυτική Ελλάδα, από 7 έως 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Κεντρικού, Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και από 9 έως 23 βαθμούς στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς, αλλά βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους και θα ενισχυθούν σε μέτριους έως ισχυρούς 5 με 6 μποφόρ, και από το βράδυ τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, ενισχυόμενοι σταδιακά σε μέτριους 5 μποφόρ και από το βράδυ τοπικά ισχυρούς 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, ενώ στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα ενισχυθεί στα 6 με 7 μποφόρ.

Τοπικές νεφώσεις και παροδικές ομίχλες πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και κατά περιόδους μέτριοι 5 μποφόρ.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς και βαθμιαία σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Παλαιότερα άρθρα: