Ο καιρός σήμερα 31/10/2014

Διαβάστε επίσης
Για σήμερα Παρασκευή προβλέπονται τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικα και τα νότια. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί στο Αιγαίο 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βόρεια.

Αναλυτικά:
ΑΤΤΙΚΗ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 6 και βαθμιαία από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 15 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και μεμονωμένες καταιγίδες στη Χαλκιδική κυρίως τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ :Στην Ήπειρο λίγες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς στα νότια ισχυρές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν σταδιακά στα νοτιοδυτικά. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από11 ως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Νεφώσεις με τοπικές βροχές Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νοτιότερα τμήματα κυρίως της ανατολικής Πελοποννήσου όπου πιθανόν τα φαινόμενα να είναι πρόσκαιρα ισχυρά.Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την βόρεια Εύβοια. Το Βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και το βράδυ στα νότια τοπικά 7μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη, όπου πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία από το απόγευμα στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Λίγες νεφώσεις τοπικά στα βόρεια αυξημένες, όπου τις πρωινές ώρες είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για αναλυτική πρόγνωση επισκεφθείτε το meteo
Παλαιότερα άρθρα: