Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 19-01-2015: Συννεφιά και βροχές

Διαβάστε επίσης
Για την Δευτέρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα. Σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά πιθανόν ισχυρές μέχρι το απόγευμα.
Αναλυτικά:
ΑΤΤΙΚΗ: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 17 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ: Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Λίγα χιόνια στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 3 με 4 και στα ανατολικά 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ : Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια όπου μέχρι το απόγευμα πιθανόν να είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ :Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως το πρωί. Η ορατότητα τοπικά θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θεσσαλία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ: Τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για αναλυτική πρόγνωση επισκεφθείτε το meteo
Παλαιότερα άρθρα: