Ο λαός μίλησε: Ιδού ο καλύτερος Bond όλων των εποχών

Διαβάστε επίσης

Το αιώνιο ερώτημα. Η συζήτηση που φουντώνει όταν κυκλοφορεί μία ταινία του James Bond σχετικά με τον πρωταγωνιστή και το ποιος ενσαρκώνει καλύτερα τον διασημότερο πράκτορα.

Σε αυτό το ερώτημα ήρθε να δώσει απάντηση μία διαδικτυακή ψηφοφορία που πραγματοποίησε ο ιστότοπος ladbible. Περισσότεροι από 18.000 αναγνώστες ψήφισαν για το ποιος είναι ο καλύτερος πράκτορας 007 όλων των εποχών και το αποτέλεσμα αιφνιδίασε τους πάντες.

Όχι μόνο για το πρόσωπο που αναδείχτηκε νικητής αλλά και για την συντριπτική νίκη του. Ο Daniel Craig μάζεψε το 51% των ψήφων, με τον Sean Connery να έρχεται δεύτερος με 23.9%, ο Pierce Brosnan τρίτος με 16.6% και ο Roger Moore τέταρτος και καταϊδρωμένος με 8.5%.

Φυσικά όταν πρόκειται για έναν εμβληματικό χαρακτήρα όπως ο «007», οι αντιδράσεις ήταν αναμενόμενες. Κάποιοι διαφώνησαν κάθετα με το αποτέλεσμα, μ’ έναν εξ αυτών να σχολιάζει γλαφυρά πως «Ο Craig δεν κάνει ούτε για να δέσει τα κορδόνια από τα παπούτσια του Brosnan. Και δεν αναφέρομαι καν στον Connery που είναι ο καλύτερος Bond που έχει περάσει».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και άλλα σχόλια που ανέφεραν πως ο Sean Connery δεν βλέπει κανέναν και πως το Goldfinger είναι με διαφορά η καλύτερη ταινία, ενώ άλλοι δικαιολόγησαν το ποσοστό θεωρώντας πως ψηφίζουν μόνο οι νέοι που δεν έχουν προλάβει τις χρυσές εποχές με Roger Moore και Sean Connery.

Ωστόσο η αλήθεια είναι ο κόσμος μίλησα. Ο Craig φορά το κοστούμι του Bond τα τελευταία 15 χρόνια και πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην 5η και τελευταία του ταινία ως πράκτορας με τίτλο «No Time To Die». Μία ταινία που επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαρτίου στο Λονδίνο αλλά ο Covid-19 είχε άλλα σχέδια, ματαιώνοντας την πρεμιέρα για τις 12 Νοεμβρίου 2020.

Αλήθεια, εσύ ποιον θα ψήφιζες για κορυφαίο Bond;

Πηγή: playboy.gr

Παλαιότερα άρθρα: