Ο Μητσοτάκης και η οικογένεια του εξετάστηκαν για κορωνοϊό

Διαβάστε επίσης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξετάστηκε για κορωνοϊό, όπως αποκάλυψε πριν λίγο η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ταξιδέψει πολύ το τελευταίο διάστημα και έχει έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κλήθηκε να απαντήσει αν ο πρωθυπουργός έχει εξεταστεί.

Η κ. Πελώνη είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και όλη η οικογένειά του, έχουν εξεταστεί και τo αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Πρόσθεσε επίσης πως έχουν εξεταστεί και στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται πως ο Χρήστος Κέλλας, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,  βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook. «Από Πέμπτη βράδυ,με τα πρώτα συμπτώματα,σπίτι και εννοείται σε απομόνωση.

Μετά από δύο μέρες “ηρεμίας”,ο πυρετός από το απόγευμα με ξαναεπισκέφτηκε.

Οι γιατροί καθησυχαστικοί, μα πάνω απ’όλα παίρνω δύναμη από τις ευχές σας! Θα νικήσουμε. Όλοι μαζί! Καλό βράδυ! Υ.Γ: Οι σκέψεις μας σε γιατρούς,νοσηλευτές,εργαζόμενους στο Σύστημα Υγείας,που υπερβάλλουν εαυτούς! Σας ευχαριστούμε!»   Νωρίτερα, η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε πως όσοι έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό θα μπαίνουν σε κατ’ οίκον καραντίνα για 14 ημέρες.

Παλαιότερα άρθρα: