Ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος στην εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» με τον Γ.Τράγκα

avram_eleutheros_skopeutis
Διαβάστε επίσης

Στην εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» με τον Γιώργο Τράγκα, «Action 24» 23-11-16, συμμετείχε ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος, σχολιάζοντας την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Ο Πάνος Αβραμόπουλος αναφέρθηκε εκτενώς στην οδυνηρή θέση στην οποία ευρίσκεται σήμερα η εθνική οικονομία, τονίζοντας εμφατικά την υστέρηση της βιομηχανίας κατά 20,3 % τα δυο τελευταία χρόνια, αλλά και το ιστορικό χαμηλό φέτος κατά τα τέσσερα τελευταία χρόνια στα 12 δις ευρώ, των ελληνικών εξαγωγών. Θλιβερός απότοκος των εσφαλμένων μνημονιακών πολιτικών της «Νέας Δημοκρατίας» και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και των κραυγαλέων καθυστερήσεων στις μεταρρυθμίσεις, της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- Ανέλ.

Ακόμα, ο Πάνος Αβραμόπουλος επεσήμανε την αδήριτη ανάγκη να γίνει αποδεκτή από την πολιτική μας τάξη, η πρόταση του προέδρου της «Ένωσης Κεντρώων» Βασίλη Λεβέντη, για σύσταση κυβέρνησης Εθνικής σωτηρίας, που είναι και η μόνη διέξοδος σωτηρίας, από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει ο τόπος.

Παλαιότερα άρθρα:

5 απαντήσεις στο “Ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος στην εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» με τον Γ.Τράγκα”

  1. 117923 673713Hello! I just now would choose to supply a enormous thumbs up with the excellent details you can have here within this post. I is going to be coming back to your weblog internet site for additional soon. 4174

Σχολιάστε