Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον ήρθε στην Ελλάδα, μέσω Βουλγαρίας, αγνοώντας την απαγόρευση πτήσεων

Διαβάστε επίσης

Στην Ελλάδα για διακοπές, παρά τις απαγορεύσεις, βρίσκεται ο Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, όπως αναφέρουν βρετανικά Μέσα και επιβεβαίωσε ο ίδιος με αναρτήσεις του στο Instagram.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον πραγματοποίησε το ταξίδι αγνοώντας τις οδηγίες του υπουργείου Εξωτερικών σύμφωνα με τις οποίες οι Βρετανοί δεν πρέπει να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, εκτός εάν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις του, ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού έφθασε στην Ελλάδα εχθές το βράδυ με τελικό προορισμό το Πήλιο όπου διατηρεί εξοχική κατοικία.

Σε αναρτήσεις του, από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, το αεροπλάνο με το οποίο ταξιδεύει φαίνεται να πετάει πάνω από την Αττική. «Φθάνοντας στην Αθήνα αυτό το απόγευμα», έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε το ένα από τα δύο βίντεο που δημοσίευσε.

«Χάρηκαν που με είδαν να έρχομαι»  

Σύμφωνα με την Daily Mail, μιλώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο Πήλιο, εχθές το βράδυ, ο Στάνλεϊ Τζόνσον είπε: «Είμαι στο Πήλιο για δουλειές, προσπαθώντας να κάνω την κατοικία μου covid-free ενόψει της επερχόμενης τουριστικής σεζόν. Πρέπει να πάρω τα απαραίτητα μέτρα στο κατάλυμα, γιατί παίρνουν πολύ σοβαρά τον κορωνοϊό εδώ».

«Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις μαζικές αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά χάρηκαν πολύ που με είδαν να έρχομαι. Όλοι ήθελαν να μάθουν από πού ήρθα και τι έκανα. Στη συνέχεια, μέτρησαν τη θερμοκρασία μου. Πρέπει να εισαγάγουμε αυτές τις αερογέφυρες το συντομότερο δυνατόν. Απ’ ό,τι έχω δει, η άφιξη των Βρετανών δεν θα αποτελέσει κίνδυνο για τους Έλληνες, γιατί είναι πολύ προσεκτικοί εδώ», πρόσθεσε.

Παλαιότερα άρθρα: