Ο σημαντικότερος άνθρωπος του Γιούνκερ είναι ο Αβραμόπουλος

avramopoulos
Διαβάστε επίσης

Το πορτραίτο του Δ. Αβραμόπουλου παρουσιάζουν η γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Neue Presse» και η βρετανική «Express», χαρακτηρίζοντάς τον Ευρωπαίο Επίτροπο ως τον πιο σημαντικό άνθρωπο του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον πλέον κατάλληλο για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης.

Σύμφωνα με τα μέσα αυτά, οι αξιωματούχοι των Βρυξελλών πιστεύουν ότι η μεταναστευτική κρίση της ΕΕ θα μπορούσε να επιλυθεί από τον κ. Αβραμόπουλο, το «ριζοσπαστικό» δεξί χέρι του προέδρου Γιούνκερ, όπως τον αποκαλούν. Όπως λένε, ο Έλληνας Επίτροπος έχει εγκωμιαστεί από τους ανθρώπους της ΕΕ που πιστεύουν ότι η μεθοδική και έξυπνη προσέγγισή του μπορεί να σταματήσει εκατοντάδες ανθρώπους να θέτουν κάθε εβδομάδα τη ζωή τους σε κίνδυνο για να περάσουν από την Βόρειο Αφρική στην Ευρώπη.

Στα άρθρα τους οι δύο εφημερίδες τονίζουν πως σε αντίθεση με κάποιους Επιτρόπους, o κ. Αβραμόπουλος έχει κερδίσει πολλούς υποστηρικτές στην ΕΕ με το δυναμικό τρόπο που προχωράει το έργο του. Μάλιστα, τονίζουν πως αυτή την εβδομάδα, αξιωματούχος των Βρυξελλών έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα Επιτρόπου, καθώς χαρακτήρισε τον κ. Αβραμόπουλο «ριζοσπαστικό», προσθέτοντας πως «οι προτάσεις του είναι πολύ πιο προχωρημένες από αυτές των προκατόχων του».

Παλαιότερα άρθρα:

Μία απάντηση στο “Ο σημαντικότερος άνθρωπος του Γιούνκερ είναι ο Αβραμόπουλος”

Σχολιάστε