Ο ΣΥΡΙΖΑ νερώνει κι άλλο το κρασί του! Θα αιτηθεί την τεχνική επέκταση του προγράμματος…

Διαβάστε επίσης

Στην πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ, να ζητήσει τεχνική επέκταση του προγράμματος στήριξης της Ελλάδας που λήγει στις 28 Φεβρουαρίου αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής και κορυφαίο στέλεχος του κόμματος Nάντια Βαλαβάνη μιλώντας στον “Αθήνα 984”.

“Θα ζητήσουμε τεχνική επέκταση για να υπάρχει δυνατότητα αναδιαπραγμάτευσης ακριβώς του προβλήματος του χρέους και κατάθεσης του δικού μας προγράμματος”, σημείωσε χαρακτηριστικά το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Όσον αφορά τη χρηματοδότηση του ασφαλιστικού συστήματος η κ. Βαλαβάνη δήλωσε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξετάζει να αξιοποιήσει ένα μέρος της δημόσιας περιουσίας, που είναι σήμερα στο χαρτοφυλάκιο του ΤΑΙΠΕΔ.

“Θα την αξιοποιήσουμε πραγματικά και ένα μεγάλο μέρος θα κατευθυνθεί εκεί (σ.σ. στη χρηματοδότηση του ασφαλιστικού) για το επόμενο χρονικό διάστημα. Μιλάω για ακίνητη περιουσία. Εκεί, θα πάει μεγάλο μέρος μελλοντικών κερδών από υδρογονάνθρακες και ο,τιδήποτε άλλο προκύψει μέσα από τα μέτρα, στα οποία θα προχωρήσει η Ελλάδα μέσα από την αξιοποίηση των αποκλειστικών θαλάσσιων ζωνών”, είπε η κ. Βαλαβάνη.

Παλαιότερα άρθρα: