Ο “Θεός” του ελληνικού μπάσκετ Νίκος Γκάλης επιστρέφει στα παρκέ για καλό σκοπό

Διαβάστε επίσης

Ο γκάνγκστερ του ελληνικού μπάσκετ που πυροβολούσε με πόντους τους αντιπάλους του, ο Νίκος Γκάλης επιστρέφει στα παρκέ για έναν αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό, φορώντας τη φανέλα των Ελλήνων βετεράνων, υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Ιωαννίδη!

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (I.P.A.) νομού Θεσσαλονίκης και οι Έλληνες Βετεράνοι Μπάσκετ συνδιοργανώνουν ένα φιλικό αγώνα για την στήριξη των παιδιών και των ανθρώπων του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.

Tο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου, στις 19:00, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Nick Galis Hall). Τους Έλληνες βετεράνους καλαθοσφαιριστές στελεχώνουν οι Γκάλης, Πρέλεβιτς, Κακιούσης, Σιγάλας, Γιαννούλης, Ρεντζιάς, Λυπηρίδης, Λιαδέλης, Γαλακτερός, Μπουντούρης, Χρυσανθόπουλος, Μασλαρινός, Κωνσταντινίδης, Λάππας, Αλβέρτης, Τσαρτσαρής, Ντικούδης, Μπαλογιάννης, Κόμματος.

Ο αγώνας φιλίας θα γίνει παρουσία επισήμων καλεσμένων (Πολιτικών, Δημοτικών, Αθλητικών, Αστυνομικών κλπ Φορέων), των Παιδιών και των Υπευθύνων του Παιδικού Χωριού.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Ένωση Αστυνομικών θα βραβεύσει το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, στο πρόσωπο του κ. Χρήστου Κωνσταντινίδη, τον προπονητή του Συλλόγου κ. Γιάννη Ιωαννίδη και τους αθλητές κ. Νίκο Γκάλη, κ. Μπάνε Πρέλεβιτς και κ. Λευτέρη Κακιούση για την τεράστια προσφορά στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση.

Στην είσοδο θα συγκεντρώνονται προϊόντα (τρόφιμα, οικιακά είδη, είδη υγείας και υγιεινής) για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού S.O.S Πλαγιαρίου.

Παλαιότερα άρθρα: