Ο Τομ Χανκς υποδύεται ξανά όλους τους ρόλους του μέσα σε 7 λεπτά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε επίσης

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και οι ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει, έχουν αφήσει εποχή.

Ο λόγος για τον Τομ Χανκς, ο οποίος σε επίσκεψη του στην εκπομπή «The Late Late Show», την οποία ανέλαβε πρόσφατα ο Τζέιμς Κόρντεν, παρουσιάζει όλη του την φιλμογραφία με έναν απολαυστικό τρόπο!

Αφού κάνει την εμφάνιση του στην κάμερα και χαιρετά τον παρουσιαστή, ο Τομ Χανκς δεν αφήνει πολύ χρόνο να περάσει και ξεκινά να υποδύεται. Από την μεριά του ο Κόρντεν μπαίνει σε βοηθητικό ρόλο, ερμηνεύοντας με τον δικό του τρόπο τους χαρακτήρες που συνόδευαν τον γνωστό ηθοποιό.

Οι δύο άνδρες αφιερώνουν λίγα μόλις δευτερόλεπτα για κάθε ταινία, αναπαριστώντας μια μικρή σκηνή της. Μέσα σε κλάσματα το πλάνο, αλλά και οι ενδυματολογικές επιλογές, αλλάζουν για να παρουσιαστεί ο επόμενος ρόλος. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Από τον Ναυαγό και τον Στρατιώτη Ράιαν μέχρι το Forrest Gump και το Big, Hanks και Corden “έτρεξαν” όλες τις ταινίες, ακόμα και το Toy Story, σ’ ένα χαριτωμένο, απολαυστικό σκετς!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Παλαιότερα άρθρα: