Ο Χάρυ Κλυνν «τα χώνει» σε Μπουτάρη: «Εγώ δεν σε μισώ Μπουτάρη, σε σιχαίνομαι, μου προκαλείς ναυτία…»

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Μετά τις χοντροκομμένες δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit, στην οποία βρίζει χυδαία την ελληνική κυβέρνηση, ήρθε η απάντηση του Χάρυ Κλυνν στην οποία είναι λάβρος κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα, χαρακτήρισε ηλίθια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. “Τους μισώ. Είναι εντελώς ηλίθιοι. Το μεγαλύτερο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται σαν να είναι εδώ η Κούβα. Ή η Σοβιετική Ένωση στη δεκαετία του 1920”, ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ παρουσιάζεται ως η εκδοχή της “άλλης Ελλάδας”, όπως άλλωστε είναι και ο τίτλος του δημοσιεύματος.

Εχθές ο Χάρυ Κλυνν μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας έγραψε: «Εγώ δεν σε μισώ Μπουτάρη, σε σιχαίνομαι, μου προκαλείς ναυτία, γιατί είσαι εντελώς μαλάκας. Ως καλός ταγματασφαλίτης δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι καλύτερο…Αλητομπεκροτσόγλανε. Ουστ παρείσακτε..»

Αυτό που ωστόσο πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Γ. Μπουτάρης διέψευσε ότι αναφέρθηκε στην κυβέρνηση με τη φράση τους μισώ. «Eγώ είπα ότι είναι τρελοί και δεν ντρέπομαι να το πω. Είναι τρελοί για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα πράγματα. Δεν είπα όμως ότι τους μισώ. Δεν ξέρω τι έγινε με τη μετάφραση από τα αγγλικά, στα γερμανικά και στα ελληνικά.» δήλωσε μετά τη δημοσίευση της συνέντευξής του.

Πληοροφορίες από το ρεπορτάζ της Ανθής Κουτσουμπού στο news247

Παλαιότερα άρθρα: