Οι αγενείς Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον -Ο πρίγκιπας αγνόησε επιδεικτικά τον Χάρι, η αντίδραση της Μέγκαν

Διαβάστε επίσης

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι βρέθηκαν χθες μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες με έναν ειδικό στην γλώσσα του σώματος να χαρακτηρίζει την επανένωση ως και «όχι την πιο ζεστή που θα ήλπιζε κανείς».

Οι Σάσεξ και οι Κέμπριτζ συναντήθηκαν χθες για πρώτη φορά στην εκδήλωση για την Κοινοπολιτεία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ, δεδομένου ότι η τελευταία φορά που εθεάθησαν όλοι μαζί ήταν τον περασμένο Νοέμβριο. Είναι επίσης, η τελευταία φορά που βρίσκονται όλοι μαζί, προτού ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα στις 31 Μαρτίου και ξεκινήσουν την νέα τους ζωή στην Βόρεια Αμερική.

Τι έγινε όμως στην χθεσινή συνάντηση και ο ειδικός στην γλώσσα του σώματος λέει πως η επανένωση δεν ήταν και τόσο ζεστή; Η Μέγκαν Μαρκλ, εντυπωσιακή με ένα πράσινο φόρεμα, φαίνεται να λέει ένα «γεια» και να κάνει ένα ελαφρύ νεύμα στους Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, την ώρα που οι τελευταίοι έπαιρναν τις θέσεις τους στο αβαείο μπροστά από τους Σάσεξ. Παρομοίως και ο πρίγκιπας Χάρι είπε ένα «γεια» στον αδερφό του, ο οποίος όμως φάνηκε να τον αγνοεί. Και σύμφωνα με την ειδικό στην γλώσσα του σώματος, Τζούντι Τζέιμς, η «ένταση του Χάρι είναι φανερή» καθώς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δείχνει να μην χαιρετά τον αδερφό του.

Σε ένταση ο πρίγκιπας Χάρι

«Δεν ήταν η ζεστή επανένωση που όλοι ελπίζαμε» λέει η ειδικός. «Η ένταση στην γλώσσα του σώματος του πρίγκιπα Χάρι είναι ιδιαίτερα αισθητή. Όταν ο Χάρι έφτασε, την στιγμή που έπρεπε να αφήσει το χέρι της Μέγκαν Μαρκλ, αμέσως έπιασε την βέρα του, για να παρηγορηθεί. «Ακόμη κι όταν έμεινε δίπλα του αφότου σταμάτησαν να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου, του έλειπε η Μέγκαν Μαρκλ. Χρειαζόταν την υποστήριξή της» είπε και πρόσθεσε: «Καθώς ο Χάρι διέσχιζε τον διάδρομο της εκκλησίας, μπορεί και οι δύο να χαιρέτησαν τα παιδιά, αλλά το πρόσωπό του ήταν γεμάτο ένταση και δεν χαμογελούσε καθόλου».

ο διαδίκτυο αντιδρά στην απαράδεκτη συμπειφορά του πρίγκιπα Γουίλιαμ
Δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο τον «παγωμένο» χαιρετισμό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι, οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας που περίμεναν με αγωνία την τελευταία βασιλική εμφάνιση των Σάσεξ, πριν την αποχώρησή τους από την βασιλική οικογένεια.

Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν στο Twitter την αντίδραση του πρίγκιπα Γουίλιαμ όταν τον χαιρέτησε ο αδερφός του, με κάποιον να γράφει: «Αυτό δείχνει επώδυνο» και έναν άλλον να σχολιάζει: »Αυτό πραγματικά με ενόχλησε. Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ είναι πολύ αγενής». Την ίδια ώρα, ένας τρίτος πρόσθεσε: «Ακόμη κι εγώ πρέπει να παραδεχτώ πως έδειχναν πολύ παγωμένοι. Μήπως είχαν συναντηθεί και πιο πριν μέσα στην ημέρα, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να χαιρετιούνται έτσι δύο αδέρφια» με έναν ακόμη να γράφει: «Λυπάμαι πολύ για όλο αυτό… δεν χαιρέτισαν καν ο ένας τον άλλον». Τέλος, ένας άλλος τόνισε: «Θεέ μου δείτε! Αυτό δείχνει σαν ένα καταφανές σνομπάρισμα του Γουίλιαμ και της Κέιτ».

Παλαιότερα άρθρα: