Οι bullies, το πάρτι και ο… dancingman που αναστάτωσε το διαδίκτυο (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε επίσης

Πριν από λίγο καιρό δύο φωτογραφίες ενός άντρα έγιναν αιτία χλευασμού από τα trolls του ίντερνετ λόγω των κιλών του.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται ο άντρας που διασκεδάζει χορεύοντας σε κάποια εκδήλωση και αμέσως μετά διακρίνεται ο ίδιος άνθρωπος να έχει διακόψει το χορό και να δείχνει ντροπιασμένος με το κεφάλι σκυμμένο (όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω). Οι… bullies του ίντερνετ έγραψαν πως σταμάτησε να χορεύει επειδή οι γύρω του τον κορόιδευαν για τα κιλά του.

Την φωτογραφία εντόπισε μια γυναίκα από το Λος Άντζελες και αποφάσισε πως αυτό δεν έπρεπε να περάσει έτσι. Αντί να ασχοληθεί με εκείνους που επιτέθηκαν στον άντρα, προσπάθησε να τον εντοπίσει και να του κάνει μια έκπληξη που πλέον έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Η Cassandra Fairbanks και οι 1726 γυναίκες μέλη του ακτιβιστικού κλαμπ The Coconut Oil Friendship Club προσκάλεσαν τον άγνωστο να εμφανιστεί προκειμένου να γίνει ένα πάρτι μόνο για αυτόν.

Με το hashtag #finddancingman ζήτησαν από όποιον μπορεί να βοηθήσει ώστε να τον εντοπίσουν και σύντομα κατάφεραν να τον βρουν. Ο Sam δέχτηκε την πρόταση αποκαλύπτοντας την ταυτότητά του και ευχαρίστησε συγκινημένος όσους αποφάσισαν πως δικαιούται ένα πάρτι.

Το πάρτι θα γίνει σε δύο εβδομάδες και αναμένεται να αφήσει εποχή, ενώ ο παρών δήλωσε και ο Pharrell Williams, ο οποίος θα τραγουδήσει και ο Moby που ανέλαβε χρέη dj.

dancingman1

dancingman2

Παλαιότερα άρθρα: