Οι γυμνόστηθες Femen στο Παρίσι κατά των τζιχαντιστών (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε επίσης

Κραδαίνοντας πλαστικά όπλα, οι Femen πρόταξαν για μία ακόμη φορά τα στήθη τους, αυτή τη φορά έξω από το Μέγαρο των Ηλυσίων, στέλνοντας το δικό τους… μήνυμα στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «Liberation», δέκα γυμνόστηθες ακτιβίστριες συγκεντρώθηκαν κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου (στο ύψος στης πρεσβείας του Κατάρ) μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών.

Οι Femen ζήτησαν από τους «άπιστους» να αντισταθούν στους φανατικούς ισλαμιστές που έχουν σπείρει το φόβο και τον τρόμο στον αραβικό κόσμο.

Υπενθυμίζεται ότι, η οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος» έχει ζητήσει από τους μουσουλμάνους να σκοτώσουν πολίτες των ΗΠΑ, της Βρετανίας καθώς και των υπολοίπων χωρών που συμμετέχουν στον διεθνή συνασπισμό με στόχο την εξόντωσή των τζιχαντιστών.

Ανάμεσα στις Femen, ήταν και η Ίνα Σεβτσένκο, η αρχηγός της οργάνωσης .

Μία από τις δέκα γυμνόστηθες ακτιβίστριες δήλωσε στη γαλλική εφημερίδα: «Απευθυνόμαστε στους Γάλλους και τους Αμερικανούς πολίτες αλλά και σε όλους όσοι απειλούνται από τους τζιχαντιστές. Δείξτε την εχθρότητά σας στις ιδέες των φανατικών ισλαμιστών».

Στο στήθος των Femen ήταν γραμμένο το σύνθημα: «Άπιστοι, αντισταθείτε…», ενώ λεπτά μετά την… εκρηκτική τους εμφάνιση τους, αποχώρησαν διακριτικά, διασκεδάζοντας τους παρευρισκομένους, κυρίως μία ομάδα Γιαπωνέζων τουριστών.

Παλαιότερα άρθρα: