Οι προβλέψεις του RP για τους αγώνες του EURO την Τετάρτη 22 Ιουνίου

euro_2016
Διαβάστε επίσης

Κατευθείαν στο ψητό, οι προβλέψεις για τους 4 σημερινούς αγώνες έχουν ως εξής:

Ισλανδία – Αυστρία:

Έχοντας 2 ισοπαλίες στην πλάτη της και χάνοντας την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη σε τελική φάση του Euro με τους Ούγγρους, πιστεύουμε πως οι Ισλανδοί θα παίξουν όσο πιο δυνατά μπορούν το τελευταίο τους χαρτί απέναντι στους Αυστριακούς και θα τα καταφέρουν! Η απογοητευμένη Αυστρία είχε ανάγκη αποκλειστικά τη νίκη σε συνδυασμό, όμως, με την ήττα των Πορτογάλων από την Ουγγαρία. Ποντάρουμε υπέρ της Ισλανδίας!

Ουγγαρία – Πορτογαλία:

Στην κορυφή του ομίλου οι Ούγγροι με 4 βαθμούς, πιο κοντά από ποτέ στο να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Χωρίς καθόλου άγχος για το ματς με την Πορτογαλία, κατεβαίνουν μόνο για τη νίκη.
Οι Πορτογάλοι ως η πιο άτυχη ομάδα για το φετινό Euro έχουν 49 τελικές προσπάθειες και σκόραραν μόνο σε μια! Ποντάρουμε στους Ούγγρους.

Στα βραδινά παιχνίδια…

Ιρλανδία – Ιταλία:

Οι πρώτοι χρειάζονται τη νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση, ενώ η σκουάντρα ατζούρα με ήδη 2 νίκες περιμένει την 3η, αποκλειστικά και μόνο για το γόητρο! “Φόρτσα Ιτάλια” λέμε και εμείς και στοιχηματίζουμε υπέρ τους!

Σουηδία – Βέλγιο:

Αγχωμένοι θα κατέβουν οι Σουηδοί στο γήπεδο με στόχο τη νίκη, καθώς μόνο έτσι μπορούν να διεκδικήσουν την 2η ή 3η θέση του ομίλου! Η παρέα του Ιμπραίμοβιτς έχει απογοητεύσει, καθώς κατεβαίνει τελείως ανοργάνωτη και μέχρι στιγμής δεν έχει σκοράρει σε κανένα παιχνίδι (στο α’ παιχνίδι ισοφάρισαν τους Ιρλανδούς με αυτογκόλ).

Οι Βέλγοι έχουν βρει τους ρυθμούς τους επιθετικά και πλέον λειτουργούν αποτελεσματικά! Θεωρούμε λοιπόν πιθανότερο να επικρατήσουν στο παιχνίδι απέναντι στους Σουηδούς.

Παλαιότερα άρθρα: