Οι προβλέψεις του RP για τους αγώνες του EURO την Παρασκευή 17 Ιουνίου

Διαβάστε επίσης

Η ημέρα έχει δύσκολα παιχνίδια… η φάση των ομίλων φτάνει στο τέλος της και η αγωνία για την πρόκριση κορυφώνεται!

Ιταλία – Σουηδία το πρώτο παιχνίδι για σήμερα. 
Οι Σουηδοί βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Οι Ιταλοί από την άλλη, έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις από την 1η αγωνιστική απέναντι στο Βέλγιο.
Αναμένεται να δούμε ένα δυνατό ματς με αρκετές ευκαιρίες, αλλά η ισοπαλία είναι αυτή που βολεύει και τις δύο ομάδες! Εμείς θα το παίξουμε Χ!
Τσεχία – Κροατία για την συνέχεια, με τους δεύτερους να έχουν,φαινομενικά, το προβάδισμα.
Οι Τσέχοι έχουν αμιγώς αμυντικογενής ομάδα, με αποτέλεσμα οι Κροάτες να επιδιώξουν από την πρώτη στιγμή το γκολ! Παρά την έντονη επιθυμία τους πιστεύουμε πως δεν θα το καταφέρουν και το ματς θα λήξει ισοπαλία! Χ πάλι!
Για το τέλος Ισπανία – Τουρκία.
Οι Ισπανοί εμφάνισαν προβλήματα ανάπτυξης στο παιχνίδι με την Τσεχία. Καθώς και οι Τούρκοι δεν έδωσαν και ιδιαίτερα καλή παρουσία στο προηγούμενο μας με Κροατία.Το σίγουρο είναι πως θα ασκήσει πίεση στους Ισπανούς καθώς αν χάσει εδώ…χάνει και την πρόκριση.
Τασσόμαστε υπέρ της Ισπανίας, νίκη αλλά με χαμηλό σκορ. Λέμε να το στοιχηματίσουμε στο under!
ΥΓ: Φυσικά μπορείτε να παίξετε και ακριβώς αντίθετα από ότι σας προτείνουμε και να βγείτε κερδισμένοι! Όπως ακριβώς συνέβη με την χτεσινή μας πρόβλεψη που μάλλον “χαλάσαν” τα ραντάρ μας ή απλά η άποψή της δεσποινίς που μας γράφει τα ζώδια, δεν ήταν επαρκής…
Παλαιότερα άρθρα: