Οι Βρετανοί τουρίστες γυρνούν την πλάτη στις οδηγίες για τον κορωνοϊό

Διαβάστε επίσης

Τα νερά τάραξε η δήλωση του Λόρδου Μπέθελ , του υφυπουργού Υγείας, ο οποίος δήλωσε ότι οι πολίτες πρέπει να «μείνουν στη χώρα. Τα ταξίδια είναι επικίνδυνα», αναφέρει η εφημερίδα Daily Telegraph. Στην ¨”πορτοκαλί λίστα” η Ελλάδα.

Εκατομμύρια Bρετανοι παραθεριστές, είναι έτοιμοι να αψηφήσουν τις κυβερνητικές οδηγίες, δηλαδή να μην ταξιδέψουν στις χώρες «της πορτοκαλί λίστας» (όπως η Ελλάδα), παρά τις προειδοποιήσεις ότι τα ταξίδια πρέπει να πραγματοποιούνται μόνο σε εξαιρετικές περιστάσεις.

Ο Μπόρις Τζόνσον, προετοιμάζεται για χιλιάδες κρατήσεις, εάν η ΕΕ ανοίξει τις πόρτες της στους πλήρως εμβολιασμένους Βρετανούς χωρίς την ανάγκη τεστ ή καραντίνας, εν μέσω αυξανόμενης σύγχυσης σχετικά με τους ταξιδιωτικούς κανόνες.

Τα νερά τάραξε η δήλωση του Λόρδου Μπέθελ , του υφυπουργού Υγείας, ο οποίος δήλωσε ότι οι πολίτες πρέπει να «μείνουν στη χώρα. Τα ταξίδια είναι επικίνδυνα», αναφέρει η εφημερίδα Daily Telegraph.

Οι αντιφατικές οδηγίες από την κυβέρνηση, έχουν προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις τόσο από την πλευρά των Τόρις, όσο και από τους επικεφαλής της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, οι οποίοι προειδοποίησαν ότι θα σπείρουν σύγχυση και θα υπονομεύσουν την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση.

Παλαιότερα άρθρα: