Ουάσιγκτον: Συνάντηση Τσακαλώτου-Λαγκάρντ

E987D27902957F2301BDE380532B7E31
Διαβάστε επίσης

Η τρίτη αξιολόγηση πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους, ώστε το θέμα του χρέους να επανέλθει στην ατζέντα, συμφώνησαν χθες, η Κριστίν Λαγκάρντ και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά τη συνάντηση τους στην Ουάσινγκτον στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ.

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών συναντήθηκε και με τον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, χωρίς ωστόσο να ακολουθήσουν δηλώσεις.

Σύμφωνα πάντως με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, η Ελλάδα θα μπορέσει να επιστρέψει στις αγορές ακόμα και αν το Ταμείο δεν συμμετάσχει τελικώς στο ελληνικό πρόγραμμα.

Στόχος της ελληνικής πλευράς είναι να ληφθεί σύντομα κάποια απόφαση για το θέμα του χρέους αλλά οι ευρωπαίοι δανειστές έχουν μεταθέσει τη συζήτηση για το τέλος του μνημονίου, τον επόμενο Αύγουστο.

Παλαιότερα άρθρα:

12 απαντήσεις στο “Ουάσιγκτον: Συνάντηση Τσακαλώτου-Λαγκάρντ”

  1. 140362 549998The truth is and see if the Hcg diet protocol and as a consequence HCG Drops surely are a in fact quick approach to be able to shed pounds; while the healthy diet has a strong will most likely moreover sizable focus to undertake positive. hcg diet drops 500460

Σχολιάστε